یک میلیاردر سیاهپوست تقاضای 14 تریلیون دلار غرامت از دولت آمریکا کرد

دسته‌بندی: آمریکا
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ تیر ۱۱, جمعه ساعت ۱۷:۳۶۰ رأیبدون امتیاز
یک میلیاردر سیاهپوست تقاضای 14 تریلیون دلار غرامت از دولت آمریکا کرد

رابرت ال. جانسون، اولین میلیاردر سیاه پوست ایالات متحده آمریکا و بنیانگذار شبکه تلویزیونی Black Entertainment Television (BET) از دولت فدرال این کشور می خواهد که 14 تریلیون دلار غرامت پرداخت کند که این مبلغ تقریباً 333،400 دلار برای هر سیاه پوست در ایالات متحده است.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه Business Insider،وی همچنین از نمایندگان کنگره آمریکا خواست که لایحه ای 10 ساله را تصویب کنند که پایه و اساس برای جبران خسارت های وارده به سیاهپوستان در آینده را فراهم نماید. جانسون گفت که برای پرداخت غرامت ها لازم است کل کشور واقعیت"200 سال نژاد پرستی سیستماتیک را به عنوان یک پیامد برده داری" و ضرورت جبران خسارات جیمکروئیسم (سیستمی متشکل از اقدامات و سنت های نژادی، جهت تقویت تفکیک و تبعیض در حق اهالی سیاه پوست ایالات متحده) بپذیرد . وی گفت به همین دلیل سیاه پوستان آمریکا از 13-15 تریلیون دلار ثروت محروم شده اند.


میلیاردر ساهپوست گفت: که اکنون 75 سال دارد ، گفت: پرداخت 14 تریلیون دلار برای رفع شکاف ثروت بین سیاه پوستان و سفیدپوستان کافی است، اما او "کاملاً در این زمینه خوش بین نیست".

در اوت سال 2020 ، ویلیام داریتی، استاد سیاه پوست دانشگاه دوک خواستار پرداخت 12 تریلیون دلار غرامت به سیاهپوستان برای بردگی آنها در گذشته شد تا به هر خانواده سیاه پوست که اجدادشان برده بودند، حدود 800 هزار دلار پرداخت شود.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...