دمنوش آلبالو
دمنوش آلبالو نوعی نوشیدنی با طبیعت سرد و خشک است این نوشیدنی خوشمزه را می توان هم به صورت گرم و هم سرد میل کرد. این دمنوش را می توان به سادگی از جوشاندن ترکیب آب و آلبالو درست کرد و برای تعدیل سردی آن مقداری عسل یا نبات به کار برد.
البالو در فصل تابستان موجود می باشد که افراد می توانند در این فصل دمنوش آن را درست کنند. دمنوش های آماده نیز هستند که شما می توانید در طی سال از آنها استفاده کنید ولی پیشنهاد ما این است که در فصل آلبالو مقداری از آن را در فریزر نگه داری کنید و در طی سال می توانید دمنوش طبیعی آن را درست کنید.
آنتی اکسیدان موجود در رنگ دانه قرمز این میوه در کاهش میزان اسیداوریک نقش چشمگیری دارد که با علایم نقرس مبارزه می کند. این نوع آنتی اکسیدان ۱۰ برابر بیشتر از آسپرین با التهاب مقابله می کند.این ماده در مقایسه با ویتامین C و E در تشکیل جرم روی دیواره های رگ ها موثر است. ملاتونین موجود در این میوه در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد و با کاهش میزان چربی خون خطر سکته و بیماری را نیز کاهش می دهد. آلبالو سرشار از ۲ نوع فلاوانویدز مهم است.
بهبود بیماریهای کلیه و مثانه
تسکین درد ناشی از بیماریهای نقرس و آرتروز
کاهش دردهای عضلانی ناشی از فعالیتهای ورزشی سنگین
کمک به داشتن یک خواب آرامش بخش در شب
کاهش اسید اوریک خون و میزان چربی
پیشگیری از سکته مغزی و قلبی
تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با مواد سرطان زا، آلرژی زا و ویروسها
جلوگیری از پیری زودرس به کمک آنتی اکسیدان ها
کاهش قند و کلسترول
بهبود بیماریهای دیابت و چربی خون
بهبود سوخت و ساز بدن
تقویت عملکرد رودهها
تسکین اعصاب و باز شدن رنگ چهره
کاهش فشار خون و مناسب برای افراد گرم مزاج
افزایش اشتها و کمک به هضم غذا
درمان حالت تهوع
مقداری آلبالو (یک لیوان) را درون قوری ریخته، به اندازه ی دو لیوان پر به آن آب اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. شما می توانید به دلخواه نبات و یا عسل به آن اضافه کنید و بگذارید ده دقیقه ی دیگر هم روی حرارت ملایم بماند. برخی برای خوش طعم تر شدن دمنوش یک تکه ی کوچک چوب دارچین به آن اضافه می کنند. نوشیدنی به دست آمده را هم می توانید گرم و هم به صورت خنک استفاده کنید.
در فصل تابستان که هوا خیلی گرم است استفاده ار دمنوش های طبیعی می تواند باعث حفظ سلامتی شما شود.