تماس «سعید جلیلی» با نویسنده کتاب «دختر موشرابی»


 تماس «سعید جلیلی» با نویسنده کتاب «دختر موشرابی»

سعید جلیلی پس از مطالعه یک کتاب با نویسنده آن تماس گرفت و درباره دیگر آثار او پرسید و این مساله نویسنده را متعجب کرد.

گروه فرهنگی _رجانیوز: سعید جلیلی از جمله افرادی است که علاقه‌اش به کتابخوانی و توجه به آن تنها محدود به زمان انتخابات ریاست جمهوری نبود. او به تازگی نویسنده یک کتاب را غافلگیر کرد. او در تماسی با «محمد حسین‌زاده» نویسنده کتاب «دختر موشرابی» تعجب نویسنده را موجب شد.

به گزارش رجانیوز محمد حسین‌زاده نویسنده این کتاب نوشت: امروز وحید آقای جلیلی تماس گرفت و بعد احوالپرسی گفت یکی از خوانندگان «کتاب دختر موشرابی» می‌خواهد با شما صحبت کند.

انتظار صحبت با هر فردی را داشتم جز دکتر«سعید جلیلی». کتاب را خوانده بودند و با تماس‌شان مرا شرمنده کردند. صحبت‌های سعید آقا برایم امروز کلی انگیزه و انرژی شد. هم کتاب را مورد لطف قرار دادند و هم از کارهای قبلی پرسیدند و وقتی گفتم کار اولم بوده است، تشویقم کردند به ادامه مسیر.

نقد سیاست خارجه ۲۰۰ ساله اخیر کشور یکی از محورهای رمان «دختر موشرابی» است و استقبال یک دیپلمات انقلابی و مدافع حقوق ایران در مجامع بین المللی امیدم را مضاعف کرده است که ان‌شاءلله «دختر موشرابی» به هدفش یعنی رساندن پیام عزت و غیرت ایرانی خواهد رسید.

لطف دکتر جلیلی اما درسی دیگر هم برایم داشت؛ تواضع و فروتنی ایشان که با یک تماس چند دقیقه‌ای با یک نویسنده تازه‌کار چقدر انگیزه برایم ایجاد کردند. اینکه گاه یک تماس و احوالپرسی چقدر می‌تواند انگیزه‌ها را زنده کند و دل‌ها را امیدوار.

این گزارش اضافه می‌کند، «دختر موشرابی» روایت دختران این سرزمین است در کوچه پس کوچه‌های تاریک و روشن تاریخ این ملک! دخترانی که گاه پرچمدار بودند و گاه قربانی ساده اندیشی‌ها و فریب خوردن‌ها! روایت، روایت خیانت‌ها و تجاوزها! قصه، قصه پاکی شیرین‌هاست و غیرت فرهادها! حکایت خروش لیلی‌هاست در کشاکش نبرد مجنون‌ها، حماسه رستم‌ها و سوگ تهمینه‌ها! حرف، حرف رجز خوانی ( منصور حلاج ) است بر سر دار! رقص خون سیاوش است در میانه میدان مکر سودابه‌ها !

این کتاب حال و هوایی تاریخی دارد و چاشنی طنز هم به آن اضافه شده است. قالب کتاب، داستان در داستان است. داستان اول در خرداد ۹۶ می‌گذرد و داستان دوم، روایتی است دو قرنی از تاریخ معاصر ایران که از ترکمنچای شروع می‌شود و تا اواخر قرن چهاردهم خورشیدی ادامه پیدا می‌کند.

فضای اپیزودیک رمان، بر وقایع گوناگون تمرکز می‌کند. «دختر موشرابی»، دیوار بین داستان و مخاطب را شکسته است و با طنزی شیرین و به دور از تحقیر و لودگی، فضایی عبرت‌آموز را خلق کرده است و در پایان با تلنگری اساسی، مخاطب را به اندیشیدن در باب عشق و جنگ وا می‌دارد.

«دختر موشرابی» به قلم محمد حسین‌زاده و در ۲۲۸ صفحه و با قیمت ۴۵ هزار تومان توسط نشر کتابستان معرفت در قم چاپ و منتشر شده است.

انتهای پیام/


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران