طرز تهیه ترشی لیته بامیه


طرز تهیه ترشی لیته بامیه

ترشی لیته بامیه   یک ترشی خاص و خوشمزه هستش تا فصل بامیه تمام نشده دست به کار بشید خیلی عالیه مواد لازم  : بادمجان قلمی ۲ کیلو بامیه یک کیلو گوجه فرنگی ۳کیلو فلفل سبز تند ۱۵۰ گرم سیر ۲۵۰ گرم پودر گلپر ۳ قاشق غذاخوری سیاه دانه ۳ قاشق غذاخوری ادویه کاری ۳ … نوشته طرز تهیه ترشی لیته بامیه اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

ترشی لیته بامیه

یک ترشی خاص و خوشمزه هستش تا فصل بامیه تمام نشده دست به کار بشید خیلی عالیه

ترشی بامیه

مواد لازم :

بادمجان قلمی ۲ کیلو
بامیه یک کیلو
گوجه فرنگی ۳کیلو
فلفل سبز تند ۱۵۰ گرم
سیر ۲۵۰ گرم
پودر گلپر ۳ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۵/۱ لیتر

طرز تهیه ترشی لیته بامیه

سر بادمجان ها را جدا کرده ، چهار قاچ کرده و با مقداری آب و نمک می پزیم ( به مدت ۱۰ دقیقه ) ، بعد آن را آبکش کرده و می گذاریم تا سرد شود . این کار برای اینه که تلخی بادمجان گرفته شود .
پس از آن بادمجان پخته شده ، گوجه فرنگی ، بامیه ، فلفل تند و سیر را چرخ می کنیم

مواد را توی قابلمه ریخته سرکه را می ریزیم و مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، به مدت ۵/۲ ساعت در حرارت ملایم پخته شود .

ترشی لیته بامیه


نیم ساعت آخر ادویه جات را اضافه می کنیم .
بعد از خاموش کردن گاز مراقب باشید آب به ترشی نرسد چون باعث کپک زدن ترشی می شود . ترشی را در جائی قرار دهید که خنک شود سپس توی ظرف مخصوص ترشی بریزید و در یخچال بگذارید .این ترشی بعد از دو هفته آماده است .

دستور تهیه ترشی لوبیا را هم بخوانید



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
عوامل ژنتیکی مؤثر در بلوغ زودرس