محمدرضا قادری، نقاش انقلاب و احیاگر نقاشی دیواری درگذشت

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ تیر ۲۳, چهارشنبه ساعت ۱۰:۴۴۰ رأیبدون امتیاز
محمدرضا قادری، نقاش انقلاب و احیاگر نقاشی دیواری درگذشت

تهران- ایرنا- محمدرضا قادری، هنرمند نقاش انقلابی که تصویر امام خمینی (ره) و شهید بهشتی بر دیوارهای میدان هفتم تیر تهران از آثار این هنرمند است، بر اثر عارضه قلبی درگذشت.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا، محمدرضا قادری، هنرمندی که چهل سال می‌شد روی دیوارهای شهر نقاشی می‌کشید، درگذشت.

این نقاش دیواری، بازنشسته سپاه و یکی از احیاگران قدیمی نقاشی دیواری در ایران در سن ۶۲ سالگی و در اثر عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.

محمدرضا قادری را بی‌تردید باید از احیاکنندگان نقاشی دیواری دانست. آثاری از جمله تصویر حضرت امام خمینی (ره)، شهید بهشتی در خیابان هفتم تیر و بسیاری از تصاویر شهدا در دیوارهای شهر تهران در کارنامه کاری آن مرحوم بود. این هنرمند فقید همچنین بسیاری از پوسترهای ایام و اعیاد مناسبتی مرتبط با فضای انقلاب اسلامی را طراحی کرده است.

طراحی خاطره‌برانگیز پاکت نامه‌ها در ایام هشت سال دفاع مقدس نیز از جمله خلاقیت‌های او بود. پشتکار و شجاعت ایشان بر اهالی حوزه تجسمی ستودنی و از ویژگی‌های برجسته‌اش به شمار می‌رفت.

مرحوم قادری پیش‌تر نیز در یکی از خاطراتش گفته بود با شروع انقلاب دیگر فکر و ذکرش کشیدن تصاویر شهدای انقلاب و عکس امام خمینی (ره) شده بود، اما به خاطر آنکه منافق‌ها روی نقاشی‌هایش همواره رنگ می‌ریختند، مجبور می‌شد روی یک دیوار ۱۸- ۱۷ بار چهره‌ای که کشیده را بازسازی کند.

محمدرضا قادری شامگاه یک‌شنبه ۲۱ تیرماه بر اثر حمله قلبی در سن ۶۳ سالگی جهان فانی را وداع گفت. مراسم خاکسپاری پیکر این مسؤول پیشین واحد هنرهای تجسمی تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فردا چهارشنبه ۲۳ تیر در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران برگزار خواهد شد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...