مستند «سلاله» آماده پخش شد/ گفت‌وگویی متفاوت با بانوان تازه محجبه شده

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ تیر ۲۵, جمعه ساعت ۴:۳۹۰ رأیبدون امتیاز
 مستند «سلاله» آماده پخش شد/ گفت‌وگویی متفاوت با بانوان تازه محجبه شده

\ مجموعه مستند «سلاله» گفت‌وگو با بانوان تازه مسلمان شده درباره حجاب است که به همت فرهنگسرای سرو آماده شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای سرو؛ با آغاز هفته عفاف و حجاب، فرهنگسرای سرو برای تبیین و ترویج این مقوله مهم ویژه برنامه‌های متنوع هنری و فرهنگی را طراحی کرده و اجرا می‌کند. این برنامه‌ها با محوریت مقوله حیا و گسترش فرهنگ حجاب در عموم جامعه است.

یکی از این ویژه برنامه‌ها ساخت مجموعه مستندهای «سلاله» است. در این مستندها، بانوان تازه مسلمان شده ازحجاب سخن می‌گویند

شنیدن حجاب و اثرگذاری آن بر زندگی فردی و اجتماعی از زبان کسانی که به‌‌تازگی انتخاب کردند محجبه باشند، شیرینی دو چندانی دارد. فرهنگسرای سرو با ساخت مستندهای «سلاله» سراغ این بانوان رفته و از دریچه‌ای متفاوت به موضوع عفاف و حجاب نگاه کرده است.

در این تولیدات تصویری بانوانی را می‌بینیم که به تازگی مسلمان شده‌ و از تجربیات خود در مورد موضوع حجاب سخن می‌گویند. این مستندها در فضاهای مجازی فرهنگسرای سرو پخش خواهد شد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از برنامه های هفته عفاف و حجاب می توانند به فضاهای مجازی فرهنگسرای سرو مراجعه کنند و یا با شماره 88881879 تماس بگیرند.

پایان پیام/32

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...