تبریک روز خبرنگار به سبک کارتونیست‌ها+آثار


تبریک روز خبرنگار به سبک کارتونیست‌ها+آثار

ماهنامه خط‌خطی: در ویدئوی زیر آثار کارتونیست‌های ایرانی برای شادباش روز خبرنگار را می‌بینید.   اسامی کارتونیست‌ها به ترتیب حروف الفبا بدین شرح است: مجید... ادامه مطلب نوشته تبریک روز خبرنگار به سبک کارتونیست‌ها+آثار اولین بار در پایگاه خبری شیرین طنز. پدیدار شد.

ماهنامه خط‌خطی: در ویدئوی زیر آثار کارتونیست‌های ایرانی برای شادباش روز خبرنگار را می‌بینید.

اسامی کارتونیست‌ها به ترتیب حروف الفبا بدین شرح است:

مجید ادیبی، محسن ایزدی، ادیک بغوسیان، علیرضا پاکدل، مهدی تمیزی، محمدحسین توکلی، علی جهانشاهی، مهیار چاره‌جو، بزرگمهر حسین‌پور، هادی حیدری، آرمان داوودی، علی درخشی، کامبیز درم‌بخش، جمال رحمتی، هادی رحمتی، داریوش رمضانی، علی رونقیان، کیوان زرگری، کیارش زندی، افشین سبوکی، وحید شریفی، شهرام شیرزادی، سلمان طاهری، محسن ظریفیان، نوروز عباسی، پویا عبدلی، محمدعلی عدیلی، احمد عربانی، مهدی عزیزی، پژمان علیپور، جواد علیزاده، حسن کریم‌زاده، علیرضا کریمی‌مقدم، احسان گنجی، فیروزه مظفری، علی میوه‌نژاد.

روز خبرنگار چه روزیست؟

در هفدهم مرداد ماه سال ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید.

به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مرداد ماه هر سال را به عنوان «روز خبرنگار» نامگذاری کرد.

خبرنگار کسى است که با اتکاء به ذوق و استعداد شخصی، پس از گذرانیدن دوره آموزش تخصصى و همچنین با توجه به مسئولیت اجتماعى که این حرفه بر عهده او مى‌گذارد، وظیف کسب، تهیه، جمع‌آورى و تنظیم ‘اخبار’ و انتقال آنها را از طریق وسایل ارتباط جمعى (مطبوعات، رادیو، تلویزیون و خبرگزاری) به مخاطبان بر عهده دارد.

پیش از آنکه فردى حرفه روزنامه‌نگارى را انتخاب کند، لازم است ویژگى‌هاى حرفه خبرنگارى و روزنامه‌نگارى را بشناسد تا از روى آگاهى به آن روى آورد. در سال ۱۹۷۸ از سوى سازمان یونسکو (سازمان آموزشی، علمى و فرهنگى ملل متحد)، اعلامیه‌اى راجع به نقش رسانه‌هاى جمعى در تقویت صلح جهانى و تفاهم بین‌المللى به تصویب رسید. در این اعلامیه ، لزوم تربیت اخلاقى و اجتماعى روزنامه‌نگاران ارائه شد.

اخبار صحیح، دقیق و معتبر

در این مجموعه، آزادى مبادله اخبار و اطلاعات، یک حق اساسى تلقى شده و دستورالعمل‌هاى اخلاقى براى کلیه کسانى که در جمع‌آورى و کسب و نشر و تفسیر اخبار و اطلاعات شرکت دارند، وضع شده است. در این اعلامیه، ضمن تأکید بر منشور جهانى ۱۹۴۸ سازمان ملل متحد، تصریح شده است که براساس این قوانین، خبرنگاران مطبوعات باید منتهاى درجه، کوشش کنند تا اخبار و اطلاعاتى که در اختیار عموم مى‌گذارند صحیح، دقیق و معتبر باشد.

خبرنگاران و سردبیران باید در صحت اخبارى که به‌دست مى‌آورند تحقیق و تعمق کنند. خبرنگاران نباید حقیقتى را تعمداً تحریف یا مخدوش کنند و همچنین هیچ نوع مطلبى را نباید از نظر مردم مکتوم نگه دارند. اصول اخلاقى حرفه روزنامه‌نگارى مقرر مى‌دارد که روزنامه‌نگاران در هر مرحله و مقامى که باشند باید به خیر و مصلحت جامعه ایمان کامل داشته باشند.

کوشش براى تأمین منافع شخصى و کوشش براى پیش بردن مقاصد خصوصى که با مصلحت جامعه سازگار نباشد، خلاف اصول و آئین‌ اخلاقى روزنامه‌نگارى است. تخطئه مردم و تهمت و افتراء به اشخاص از جمله جرائم بزرگ حرفه روزنامه‌نگارى است. براساس قطعنامه‌هاى سازمان ملل متحد، سرقت ادبى و انتساب اخبار و عقاید و تألیفات دیگران به‌خود نیز جرم مطبوعاتى محسوب مى‌شود. حسن نیت به جامعه اساس و پایه روزنامه‌نگارى مطلوب است.

منبع : برترین ها – بیتوته


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر