«رادیاتور» یک طنزپرداز با 70 شعر فرانو منتشر شد


«رادیاتور» یک طنزپرداز با 70 شعر فرانو منتشر شد

مجموعه شعر «رادیاتور» سروده اکبر اکسیر منتشر شد. به گزارش شیرین طنز، این شاعر با اعلام این خبر به ایسنا گفت: هشتمین مجموعه شعر طنز... ادامه مطلب نوشته «رادیاتور» یک طنزپرداز با 70 شعر فرانو منتشر شد اولین بار در پایگاه خبری شیرین طنز. پدیدار شد.

مجموعه شعر «رادیاتور» سروده اکبر اکسیر منتشر شد.

به گزارش شیرین طنز، این شاعر با اعلام این خبر به ایسنا گفت: هشتمین مجموعه شعر طنز فرانو من با نام «رادیاتور» با ۷۰ شعر کوتاه طنزآمیز از سوی انتشارات مروارید منتشر شده است.

به گفته اکسیر، این کتاب از یک تازگی خاص و طنزهایی متفاوت برخوردار است.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

او همچنین ابراز امیدواری کرد مجموعه «رادیاتور» بتواند در این اوضاع غم‌انگیز کرونایی موجب شادی هم‌وطنان شود.

مجموعه شعر طنز «مارمولک‌های هاچ‌بک» از دیگر کتاب‌های این شاعر است که سال گذشته منتشر شد.

خرید کتاب رادیاتور از انتشارات مروارید

بخشی از رادیاتور

من فقط به حرف ملیحه گوش می‌دهم

بگوید بمیر می‌میرم، نمیر، نمی‌میرم

در عمرم یکبار فقط به حرف ملیحه گوش ندادم

آن هم در دوره پروتکل

گفت: ماسک بزن، دو تا دوتا زدم

۲۰ ثانیه صابون بزن، ۲۰ دقیقه زدم

تا گفت ۲ متر فاصله را رعایت کن

گفتم تو بگو ۲ میلیمتر

معرفی نویسنده

اکبر اکسیر (متولد ۱۳۳۲ در آستارا) شاعر، آموزگار بازنشسته زبان و ادبیات فارسی، گرافیست، طنزپرداز معاصر ایرانی و صاحب نظریه شعر فرانو و مجموعه شعرهای در سوگ سپیداران، بفرمایید بنشینید صندلی عزیز، زنبورهای عسل دیابت گرفته‌اند، پسته لال سکوت دندان شکن است، ملخ‌های حاصلخیز، مالاریا، ما کو تا اونا شیم و من هارا شورا هارا می‌باشد.

خرید کتاب های اکبر اکسیر

طنزپردازی در عین سادگی و ایجاز، از ویژگی‌های برجسته اشعار اکسیر هستند. اکسیر معتقد به فقر «تولید اندیشه و نظریه‌پردازی» در ادبیات امروز است. جریان فرانو در ابتدا به صورت گروهی و با عنوان حلقه شعر فرانو مطرح بود و شاعرانی نظیر منصور بنی‌مجیدی، داوود ملک‌زاده، آرش نصرت‌اللهی و افشین خدامرد در آن حضور داشتند و البته برای پیش‌برد این جریان، به انتشار مقاله، مصاحبه و حتی ویژهٔ ادبی پرداختند.

مجله ادبی دانشجویی «بلم» به سردبیری داوود ملک‌زاده در سال ۱۳۸۴، با انتشار «ویژهٔ فرانو و اکبر اکسیر» جزو اولین و موثرترین مجلات در راستای تثبیت نام فرانو بوده‌است. (ویکی پدیا)



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا