طرز تهیه کته کباب + مواد لازم و دستور پخت غذای خوشمزه گیلانی کته کباب


یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال و شهر گیلان، کته کباب است که به نام پلو کباب هم شناخته می شود. غذاهای پلویی بخش زیادی از تغذیه ایرانیان را تشکیل می دهند که کته کباب هم جزو همین غذاها است. غذای کته کباب میان شمالی ها بسیار محبوب است و هر توریستی که این […] نوشته طرز تهیه کته کباب + مواد لازم و دستور پخت غذای خوشمزه گیلانی کته کباب اولین بار در...

طرز تهیه کته کباب + مواد لازم و دستور پخت غذای خوشمزه گیلانی کته کباب

یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال و شهر گیلان، کته کباب است که به نام پلو کباب هم شناخته می شود. غذاهای پلویی بخش زیادی از تغذیه ایرانیان را تشکیل می دهند که کته کباب هم جزو همین غذاها است.

غذای کته کباب میان شمالی ها بسیار محبوب است و هر توریستی که این غذا را خورده است، عاشق طعم آن شده است و در این مطلب دستور تهیه این غذا را آماده کرده ایم.

طرز تهیه کته کباب و دستور پخت

برای طبخ این غذای شمالی بسیار عالی باید تمام مواد زیرا را در ابتدا آماده کنید.

مواد مورد نیاز

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده۳ پیمانه آبنصف پیمانه روغن سرخ کردنی۲ قاشق غذا خوری روغن زیتونسماق به میزان دلخواهنمک، فلفل و زردچوبه نیز به مقدار لازم۱ عدد پیاز بزرگ۲ قاشق غذا خوری آرد نخود چی۲ پیمانه برنج۱ عدد سیب زمینی

روش طبخ غذای خوشمزه

در ابتدا باید پیاز را خوب رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده را با پوره پیاز ترکیب کنید. آرد نخودچی را با نمک، فلفل و زردچوبه به ترکیبات اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

مواد را به مدت 10 تا 15 دقیقه خوب با هم ورز دهید. مواد را در ظرف در بسته بریزید و سپس به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از زمان مشخص شده، تابه را روی حرارت بگذارید و مقدار کمی روغن درون آن بریزید. مواد گوشتی را در تابه بگذارید و با قاشق به خوبی تمام مواد را در سطح تابه پخش کنید. حرارات را بیشتر کنید و در تابه قرار دهید تا گوشت کبابی مقداری پخته شود.

بعد از آن که مواد کمی سفت شدند؛ حرارت را کم کنید و با قاشق، روی گوشت برش های به شکل افقی بزنید. حالا در تابه را دو باره بگذارید و اجازه دهید، برش های کباب خوب سرخ و به رنگ طلایی در آید.

بعد از آن یک طرف گوشت که سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم خوب سرخ شود. در این زمان کمی سماق هم به کباب های خود اضافه کنید. حالا در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت خلال برش بزنید و بعد از شستن خوب سرخ کنید. برنج را هم با کمی روغن زیتون و نمک اضافه کته کنید.

کته کباب شما آماده شده است، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و از سیب زمینی ها برای تزیین کردن ظرف کباب استفاده کنید. در نهایت امیدواریم از طعم خوشمزه این غذای محلی گیلانی لذت ببرید.

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه چکدرمه غذای خوشمزه ترکمن صحرا + دو روش تهیه

طرز تهیه پلو کباب رشتی نوعی دیگر از این غذا

در ادامه این مطلب روش تهیه نوعی دیگر از کته کباب را به شما آموزش می دهیم که طعمی لذیذ دارد.

مواد مورد نیاز

۱ قاشق غذا خوری ماست۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون ترجیحا بی بونمک و فلفل نیز به مقدار لازم۱ کیلو گرم گوشت فیله گوساله۱ عدد پیاز۱/۲ پیمانه آب پیاز

طرز تهیه

در ابتدا پیاز را خوب خرد کنید و با فیله گوسفند خوب تفت دهید. روغن زیتون را با ماست هم بزنید. آب پیاز را به گوشت ها اضافه کنید و با ترکیب ماست و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.

مواد را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کنند، سپس روی منقل کبابی آن را تهیه کنید. برای تهیه دمی هم در مقابل هر 1 پیمانه برنج، باید 2 پیمانه آب و کمی نمک در نظر بگیرید.

برنج را روی حرارت قرار دهید و به محض جوش آمدن، به وسیله کفگیر کمی هم بزنید تا برنج خوب پخته شود. پس از آن که آب قابلمه خوب خشک شد، مواد را به صورت مخروطی در وسط ظرف جمع کنید.

حرارت را کمتر کنید و در قابلمه را روی آن قرار دهید تا مقداری بخار بگیرد. اگر می خواهیم که ته دیگ ببندد باید یک و نیم ساعت به آن زمان دهید و در غیر این صورت 1 ساعت برای پخت کته کباب کافی است.

برای جدا شدن راحت ته دیگر از قابلمه می توانید کمی قبل از سرو، حرارت را خاموش کنید تا غذا کمی سردتر شود.

حالا کته کباب شما به روش دوم آماده شده است و می توانید نوش جان کنید.

مطلب پیشنهادی: اکبر جوجه | آموزش طرز تهیه اکبر جوجه مرحله به مرحله



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ