مجموعه اشعار «کلان شر» سروده مجتبی احمدی وارد بازار کتاب شد. کتابی که حاوی مسائل اجتماعی در قالب طنز است.
به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مجموعه اشعار «کلان شر» سروده مجتبی احمدی وارد بازار کتاب شد.
«مجتبی احمدی» در این مجموعه مسائل اجتماعی را در قالب طنز بیان کرده است.
#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */ در بخشی از این کتاب میخوانیم:پریشب رفته و مانده است با من بوی بارانش
پریشب، شهر تر شد، هم خیابان هم بیابانش
بیایان را سراسر غرقِ باران دیدم و گفتم:
بیایانش که این باشد، چه باشد پس خیابانش
«کلان شر» از مجموعه «طنز جدی» است که اسماعیل امینی دبیر این مجموعه است. در این مجموعه بسیاری از مسائل مهمی که در جامعه اتفاق افتاده با زبان شعر و در قالب طنز بیان شده است.
از دیگر آثاری که در این مجموعه به چاپ رسیده میتوان به کتاب «شعرهای پاشنه بلند»، «بوستان بیدرخت»، «جنتلمن چینی» و «پر رو ترین کلاغ جهان» اشاره کرد. این آثار نیز در قالب طنز تلاش دارند تا مسائل مهم اجتماعی، نواقص و کمبودها را بیان کنند.
کلان شر در نوبت اول چاپ، با شمارگان ۷۷۰ نسخه در ۸۸ صفحه و با قیمت ۳۰۰۰۰ تومان منتشر شده است.
#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */ معرفی شاعر :مجتبی احمدی سرسلسلۀ دهه شصتی هاست. به سال ۱۳۶۰ در کرمان تولد یافت و تصمیم گرفت از بیکاری، شاعر و نویسنده و روزنامهنگار شود. پس شد. همزمان، تحصیلات خود را نیز تا مقطع کارشناسیارشد زبان و ادبیات فارسی ادامه داد، بلکه در یک جایی سرش به سنگ روزگار بخورد و دیگر ادامه ندهد.
محمد مجتبی احمدی از این عزیز، آثار خوبی هم به جا مانده است: مجموعهشعر «درختان بیتاب» (سورهمهر، ۱۳۹۰)/ مجموعهشعر «پاهای تو منهای یک»؛ شعر سپید برای نوجوانان با موضوع دفاع مقدس (کانون پرورش فکری، ۱۳۹۲)/ مجموعهشعر عاشورایی «ادامهی آفتاب» (گردآوری، سورهمهر، ۱۳۹۱)
او همچنین دبیر پنج دوره جشنوارۀ «طنز کرمان» با عنوان «خارستان» و ایضاً دبیر برگزاری پنج دوره شب شعر طنز «دولخ» و باز ایضاً سردبیر گاهنامۀ طنز «دولخ» و در حاشیه،مسئول واحد آفرینشهای ادبی و دفتر طنز حوزه هنری استان کرمان بوده است و ظاهراً هنوز نیز هست.
او مقامات بسیاری نیز در جشنواره های طنز کشور به دست آورده که در این مجال و مقال،جا نمی شود.