کیک خیس
در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه کیک خیس شکلاتی را به نمایش گذاشته ایم که بسیار خوشمزه و زیبا می باشد. با ما همراه باشید تا در ادامه آموزش پخت کیک شکلاتی را برای شما نمایش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ی کیک خیس
شکر/ پودر کاکائو / بکینگ پودر/ تخم مرغ / آرد قنادی/ شیر / روغن و به دلخواه تزیینات روی کیک
ابتدا برای تهیه کیک شکر و پودر کاکائو را درون ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم تا مخلوط شود. سپس شیر را به آن اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم برای اینکه شکر حل شود با همزن به مدت سه دقیقه مواد را هم زده تا یکدست شود. حالا نوبت اضافه کردن روغن مایع می باشد مواد را خوب با همزل مخلوط کنید تا یک مایع شکلاتی خوب به دست آید. مقداری ار مایع را برای روی کیک بردارید و درون باقی مانده ی مواد تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
برخی برای اینکه کیک بیشتر پف کند آرد و بکینگ پودر را الک می کنند و بعد به مواد اضافه می کنند که شما هم می توانید این کار را انجام دهید.
قالبی را که برای پخت کیک انخاب کرده اید را با روغن خوب چرب کنید یا اگر در ظرف دیگری می خواهید کیک بپزید می توانید ار کاغذ های روغنی استفاده کرده تا هنگام برگرداندن کیک خورد نشود. مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و در درون فر که به مدت ده دقیه روی دمانی 170 درجه بوده قرار دهید بهتر است که قالب را در در طبقهی وسط فر بگذارید تا کم کم بپزد و پف کند.
بعد از مدت سی الی چهل دقیقه کیک را از فر خارج کرده و مواد شکلاتی که قبلا نگه داشته بودید را روی ان بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. شما می توانید تزیینات زیبایی روی کیک انجام دهید یا به صورت ساده که بستگی به سلیقهی شما دارد.
برای خانم هایی که دوست دارند کیک خانگی درست کنند ما در مجله ی اینترنتی آراس چندین کیک خوشمزه با روش پخت را برای شما به نمایش گذاشته ایم که می توانید از آنها برای تهیه ی کیک کمک بگیرید.