چیز کیک یخچالی
چیز کیک دسری خوشمزه و بدون نیاز به پخت می باشد که بسیار شیک و خوشمزه است. ما در این مطلب برای شما روش تهیه چیز کیک یخچالی را به نمایش گذاشته ایم که در ادامه ی مطالب مشاهده می کنید.
بیسکوییت پتی بور ۲۵۰ گرم یا ساقه طلایی
خامه صبحانه ۱ بسته
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری
کره ۸۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
ژله ۱ بسته یا کاکائو
وانیل ۱۰ گرم
آب ۲٫۵ لیوان
اولین کار برای تهیهی این دسر خوشمزه خرد کردن بیسکوییت ها می باشد باید کامد خرد شود که می توانید با کوشت کوب یا میکسر این کار را انجام دهید. بعد کره را روی دمای ملایم گذاشته تا آب شود و به بیسکویت خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
قالبی را که می خواهید کیک را درون آن بریزید آماده کنید و با سلفون یا ورقه آلمینیومی کف و دیواره های ظرف را بپوشانید و مواد را درون ان ریخته و خوب تخت کنید و با یک وسیله مثل لیوان یا هر چیزی که می شود مواد را محکم فشار داده تا کاملا کف ظرف را بپوشاند و به مدت نیم الی یک ساعت مواد را درون یخچال قرار دهید.
حالا در این مدت که کیک در استراحت است مواد پنیر و خامه را درست می کنیم. پنیر خامهای و شکر و وانیل را خوب میزنیم و بعد خامه را به مخلوط اضافه کرده
پودر ژلاتین را به همراه یک لیوان آب مخلوط می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود سپس کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.
ژلاتین را با ۴ قاشق آب سرد مخلوط میکنیم بعد آن را روی بخار آب میگذاریم به مخلوط پنیر اضافه میکنیم. مخلوط به دست آمده باید یکدست باشد. و مواد را به مدت دو ساعت درون یخچال گذاشته تا مواد ببندد.
شما می توانید از پودر ژله برای لایه ی آخر کیک استفاده کنید یا از کاکائو آب شده برای این کار استفاده کنید که به دلخواه است. اگر خواستید از ژله برای تزیین لایه ی آخر چیز کیک استفاده کنید پودر ژله را درون نصف لیوان آب ریخته و روی دمای ملایم گذاشته و بعد از سرد شدن مواد و بعد از دو ساعت که کیک در یخچال بوده روی مواد خامه ای ریخته و مجدد درون یخچال بگذارید تا ژله ببندد و بعد از دو ساعت با میوه های دلخواه ان را تزیین کنید و میل کنید.
حال برای کسانی که می خواهند برای لایه ی آخر کیک از کاکائو استفاده کنند باید بگوییم که کاکائو را به روش بن ماری اماده کنید و روی کیک ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذاریدتا لایه آخر هم سفت شود و بعد از اینکه کیک آماده شد با کمک سلفون یا فویلی که در ابتدا درون قالب قرار داده بودید کیک را خارج کرده و با با یک برش کیک شما آماده ی سرو می شود.
در ادامه برای شما انواع مدل کیک خوشمزه را آموزش داده ایم که می توانید با کلیک روی کلمات مورد نظر از آنها دیدن کنید.