لوئیس همیلتون می گوید انتظار دارد که تکرار طرز فکر خودش در سال 2007 را دوباره با آمدن جورج راسل به مرسدس مشاهده کند ولی امیدوار است که همتیمی او قهرمان بعدی بریتانیا پس از بازنشستگی خودش باشد.
جورج راسل یکی از با استعدادترین راننده های جوان و نسل جدید فرمول یک که برای فصل بعد در کنار لوئیس همیلتون رانندگی خواهد کرد، مطمئنا وارد دنیای جدیدی از رقابت ها در فرمول یک خواهد شد و دیگر رقبای قبلی خودش را ندارد و به سطح جدیدی وارد می شود.
لوئیس همیلتون در این مورد می گوید:
او فوق العاده جوان با استعدادی است و فکر می کنم که احترام بسیاری بین ما وجود دارد و یک بالانس و تعادل خوبی را مشاهده می کنیم. اما او می خواهد که سریع باشد، می خواهد که خودی نشان دهد و پیروز باشد و تمام کارهایی که وقتی یک نقش جدیدی را یک فرد به دست می گیرد را انجام دهد.
به خاطر دارم در 2007، وقتیکه به رقابت با آلونسو رفتم. البته که می خواستم او را در مسابقه اول شکست دهم، بنابراین انتظار دارم جورج نیز همین طرز فکر را داشته باشد در غیر اینصورت او یک فرد برنده نیست، می دانید دیگر؟!
اما من در موقعیت متفاوتی هستم. واقعا می خواهم موفقیت وی را ببینم. نقطه ای خواهد رسید که من دیگر این ورزش را ادامه نمی دهم، او همتیمی من است و دوست دارم بریتانیایی بعدی باشد که قهرمانی جهان را به دست خواهد اورد.
بنابراین مادامی که من در ورزش هستم و رقابت می کنم، می خواهم که در پیست برنده و پیروز باشم، واقعا امیدوارم که تاثیر مثبتی را روی جورج درون تیم داشته باشم، حال می خواهد این مسئله زمانی رخ دهد که او در حال کار کردن با مهندسان هست یا در حال تحلیل داده ها و یا رانندگی روی پیست.