اجرای روشنایی بلوار شهر آبگرم با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه شده

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ آذر ۲۱, یکشنبه ساعت ۱۲:۲۹۰ رأیبدون امتیاز
اجرای  روشنایی بلوار شهر آبگرم با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه شده

رکنا: مدیر برق شهرستان آوج گفت: برای اجرای این طرح 4 میلیارد و 400 میلیون ریال هزینه شده که 700 میلیون ریال آن توسط شهرداری آبگرم تامین شده است.

به گزارش رکنا قزوین،ولی الله مددی در خصوص تامین روشنایی مسیر ترانزیت شهر آبگرم اظهار داشت: مسیر محدوده بخشداری آبگرم تا سه راه کلنجین که اخیرا توسط شهرداری به صورت بلوار احداث و روکش آسفالت شده به دلیل ترانزیت بودن فاقد روشنایی بود که موجب بروز سوانح می شد لذا به درخواست اهالی در دستور کار برای تامین روشنایی قرار گرفت.

وی افزود: طرح تامین روشنایی این بلوار که مسیر تردد مسافران به استانهای کرمانشاه، همدان و کردستان است با مساعدت مدیرعامل محترم بسرعت آغاز شد و در دو مرحله به پایان رسید.

مددی تصریح کرد: این مسیر به طول 1200 متر در دو مرحله در یک نوبت 500 متر و نوبت دوم در 700 متر روشنایی نصب شد و در حال حاضر به بهره برداری رسیده است.

مدیر برق شهرستان آوج یادآورشد: برای نصب روشنایی در مسیر بخشداری آبگرم تا سه راه کلنجین تعداد 24 پایه فلزی 12 متری نصب شده است.

وی اظهارداشت: همچنین روشنایی مسیر مزار شهدای روستای اروان با مساعدت مدیرعامل به طول 180 متر شبکه به پایان رسید و افتتاح شد.

مددی افزود: برای اجرای این طرح 36 میلیون تومان هزینه شده است.

مدیر برق شهرستان آوج تصریح کرد: بزودی روشنایی مزار شهدای هرآیین نیز در دستور اجرا قرار خواهد گرفت.

به گفته مددی در شهرستان آوج 21 هزار مشترک برق وجود دارد.

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...