ادامه اکران مستند در مراکز فرهنگی/ 4 مستند از بهمن ماه روی پرده می‌رود

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ دی ۲۶, یکشنبه ساعت ۱۹:۱۴۰ رأیبدون امتیاز
ادامه اکران مستند در مراکز فرهنگی/ 4 مستند از بهمن ماه روی پرده می‌رود

طرح «اکران حقیقت» با نمایش آنلاین و فیزیکی 4 فیلم تازه از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در بهمن ماه ادامه می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، از چهارشنبه 27 بهمن ماه و پس از پایان چهلمین جشنواره فیلم فجر، نمایش آنلاین و فیزیکی مستندهای «ایستوود» به کارگردانی علیرضا رسولی‌نژاد، «پروژه ازدواج» اثری از حسام اسلامی و عطیه عطارزاده، «چامون» به کارگردانی آرمان قلی‌پور دشتکی و «مهدی که به دنیا آمد» به کارگردانی امیرمهدی حکیمی و حجت بامروت در سامانه هاشور و مراکز فرهنگی و هنری سراسر کشور آغاز می‌شود.

طرح «اکران حقیقت» که از تابستان 1400 آغاز شده در مرحله اول شامل نمایش آنلاین و فیزیکی مستندهای مرکز گسترش است و در مرحله دوم متقاضیان می‌توانند برای پخش و نمایش مستندهایشان از طریق مرکز اقدام کنند.

زمان و نحوه اکران مستندهایی که بهمن ماه در «اکران حقیقت» نمایش داده می‌شوند به زودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...