تجهیز دارالقرآن‌های اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال وبختیاری

دسته‌بندی: استانها
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ بهمن ۹, شنبه ساعت ۱۵:۴۷۰ رأیبدون امتیاز
تجهیز دارالقرآن‌های اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال وبختیاری

دارالقران های مناطق 17گانه آموزش‌وپرورش چهارمحال‌وبختیاری تجهیز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان ضمن تشریح اقدامات اداره قرآن و عترت(ع) و نماز آموزش و پرورش استان با ذکر اینکه آموزش و پرورش عهده‌دار مجموعه‌ای از تکالیف ذاتی در حوزه قرآن و عترت و نماز است و مابقی اقدامات ناظر به مباحث ابتکاری و خلاقانه است

وی ادامه داد: برگزاری مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان یکی از تکالیف هر ساله این نهاد است که در دوران کرونایی با وجود محدودیت‌های شدید تعطیل نشد و امسال نیز این رویداد با حضور ۱۳۰ هزار دانش‌آموز در مرحله آموزشگاهی و به‌صورت مجازی در رشته‌های متنوع قرآن و عترت(ع) پیگیری می‌شود.
رهدار براتی با اشاره به درخشش دانش‌آموزان استان در دوره گذشته مسابقات قرآن دانش‌آموزان، تصریح کرد: در این راستا کسب هفت رتبه نخست کشوری در رشته‌های قرائت تحقیق و صحیفه سجادیه و نیز کسب چندین مقام تک‌رقمی و شایسته تقدیر از افتخارات استان به شمار می‌رود که امیدواریم امسال نیز این درخشش‌ها تکرار شوند.
براتی بیان کرد: طی رایزنی و پیگیری از تهران و مساعدت وزارتخانه موفق شدیم اعتبارات خوبی را از محل هدفمندی یارانه‌ها جذب کنیم که با توجه به احصای وضعیت دارالقرآن‌های ۹گانه آموزش و پرورش استان و مشکلات و کمبودهای سخت‌افزاری این مجموعه‌ها، اعتبارات جذب شده به‌صورت متمرکز صرف تجهیز دارالقرآن‌های استان خواهد شد و در دهه فجر این امکانات اعم از قلم قرآنی، پرینتر، سیستم صوتی، اکوی همراه و سیستم‌های کامپیوتری در اختیار دارالقرآن‌های استان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اجرای طرح ملی حفظ قرآن در سطح مدارس استان، تصریح کرد: این طرح در کنار مسابقات در حال برگزاری است؛ آموزش و پرورش نهادی بین‌بخشی است که برای اجرای برنامه‌ها نیازمند همکاری و همیاری دیگر نهادهاست و در این راستا هر دستورالعمل و بخشنامه‌ای با موضوعیت قرآن بلافاصله برای اجرا به اداره‌ها و مدارس ابلاغ می‌شود.
وی گفت: برگزاری برنامه‌های متعدد ختم قرآن‌ در شبکه شاد، تولید محتوای قرآنی، راه‌اندازی و به روز رسانی کانال‌های قرآن و عترت(ع) و کسب رتبه‌های خوب کشوری در این موضوع از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان در حوزه فعالیت‌های قرآنی است.

48

کد خبر 1597497
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...