مولاوردی و شجاعی در پخش زنده، برنامه جهان آرا را ترک کردند

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ بهمن ۱۲, سه‌شنبه ساعت ۱:۰۷۰ رأیبدون امتیاز
 مولاوردی و شجاعی در پخش زنده، برنامه جهان آرا را ترک کردند

شهیندخت مولاوردی و زهرا شجاعی مهمانان برنامه جهان آرا درباره مسایل حوزه زنان در اعتراض به میهمان تلفنی برنامه، این برنامه را ترک کردند. 

به گزارش خبرآنلاین،‌در حالی که شجاعی و مولاوردی، معاونان ادوار گذشته زنان و خانواده رئیس‌ جمهور، برای پاسخ به صحبت‌های انجام شده در برنامه هفته گذشته جهان آرا به این برنامه دعوت شده بودند، مجری این برنامه در اقدامی غیرحرفه‌ای و از پیش طراحی شده به جای فرصت به مهمانان برنامه ، با در اختیار قرار دادن فرصت برنامه یه یک مهمان تلفنی باعث ناراحتی و ترک برنامه از سوی این دو مسئول اسبق شد.

گفتنی است هفته گذشته زهرا شجاعی، مشاور سیدمحمد خاتمی و رییس مرکز امو ر مشارکت زنان در دولت هفتم و هشتم به ‌همراه شهیندخت مولاوردی و معصومه ابتکار که ازجمله معاونان حسن روحانی در دوران ۸ساله ریاست‌جمهوری او بوده و به‌ ترتیب در دولت یازدهم و دوازدهم، معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده را برعهده داشتند، در یک بیانیه مشترک، اتهام‌هایی را که یکی از میهمانان برنامه جهان‌آرا علیه دولت اصلاحات و اعتدال مطرح کرده بود، تکذیب کردند.

بیشتر بخوانید:

مولاوردی: دولت یازدهم را متهم کردند که می خواهد روسپی گری را قانونی کند

۴۷۴۷

کد خبر 1598412
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...