رضا عسگری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تصمیم از سوی ستاد استانی مقابله با کرونا به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با سویه امیکرون اتخاذ شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، انتظار داریم ستاد استانی مقابله با کرونا تصمیمی اتخاذ کند که وضعیت اقتصادی و درآمدی واحدهای صنفی این اتحادیه به مخاطره نیفتد.
عسگری افزود: واحدهای صنفی و رستوران ها در حال حاضر نسبت به این تصمیم گلایه مند هستند و امیدواریم حداقل مجوز فعالیت با ۲۰ یا ۳۰ درصد ظرفیت به آنها داده شود.
وی اضافه کرد: تلاش کنیم مسوولان را نسبت به این موضوع توجیه کنیم چون این تصمیم واقعا باعث ضرر و زیان واحدهای صنفی زیرمجموعه اتحادیه ما می شود.
عسگری گفت: در رستوران ها و اغذیه فروش ها دستورالعمل های بهداشتی مقابله با کرونا به صورت دقیق رعایت می شود و اجازه دادن به فعالیت ۲۰ یا ۳۰ درصدی به آنها بهتر از تعطیلی و بیرون بر شدن آنها است.
حدود هزار واحد صنفی در رسته اغذیه فروش ها و رستوران ها در استان قزوین فعالیت می کنند.