دیدگاه صندوق بین المللی پول در مورد رمزارزها
پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: مقام عالی رتبه صندوق بین المللی پول گفت: “اگر CBDC ها با احتیاط طراحی شوند، به طور بالقوه می توانند انعطاف پذیری بیشتر، ایمنی بیشتر، در دسترس بودن بیشتر و هزینه های کمتری را نسبت به اشکال خصوصی پول دیجیتال ارائه دهند.” به گزارش بانک مردم و به نقل از بنکر (Banker)، کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین المللی پول،...
پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: مقام عالی رتبه صندوق بین المللی پول گفت: “اگر CBDC ها با احتیاط طراحی شوند، به طور بالقوه می توانند انعطاف پذیری بیشتر، ایمنی بیشتر، در دسترس بودن بیشتر و هزینه های کمتری را نسبت به اشکال خصوصی پول دیجیتال ارائه دهند.”
به گزارش بانک مردم و به نقل از بنکر (Banker)، کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین المللی پول، هفته گذشته در شورای آتلانتیک در واشنگتن دی سی در مورد آینده پول، ارزهای دیجیتال و ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) سخنرانی کرد.
وی با اشاره به اینکه بانکهای مرکزی فراتر از بحثهای مفهومی در مورد ارزهای دیجیتال حرکت کردهاند و در مرحله آزمایش هستند، خاطرنشان کرد: این روزهای اولیه برای CBDCها است و ما کاملا نمیدانیم تا کجا و با چه سرعتی پیش خواهند رفت.
با این حال، رئیس صندوق بین المللی پول گفت:” اگر CBDC ها با احتیاط طراحی شوند، به طور بالقوه می توانند انعطاف پذیری بیشتر، ایمنی بیشتر، در دسترس بودن بیشتر و هزینه های کمتری را نسبت به اشکال خصوصی پول دیجیتال ارائه دهند.”
رئیس صندوق بین المللی پول گفت که حدود ۱۰۰ کشور در حال بررسی ارزهای دیجیتال بانک مرکزی هستند.
کریستالینا جورجیوا گفت: «هیچ الگوی جهانی برای CBDCها وجود ندارد، زیرا هر اقتصاد متفاوت است. بنابراین، بانکهای مرکزی باید برنامههای خود را با شرایط و نیازهای خاص خود تنظیم کنند.»
جورجیوا در پایان گفت:” تاریخ پول در حال ورود به فصل جدیدی است. کشورها به دنبال حفظ جنبههای کلیدی سیستمهای پولی و مالی سنتی خود هستند، در حالی که اشکال دیجیتالی جدید پول را آزمایش میکنند.”