فوت همسر فرماندار شاهین شهر در تصادف / مسئول دولتی و 3 فرزندش مصدوم شدند

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ اسفند ۲۹, یکشنبه ساعت ۱۵:۰۲۰ رأیبدون امتیاز
فوت همسر فرماندار شاهین شهر در تصادف / مسئول دولتی و 3 فرزندش مصدوم شدند

مسئول فوریت‌های پزشکی شهرستان نائین گفت: بر اثر واژگونی خودرو فرماندار شاهین شهر در محور انارک – چوپانان یک نفر در دم فوت و 3 نفر مصدوم شدند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: مسئول فوریت‌های پزشکی شهرستان نائین گفت: بر اثر واژگونی خودرو فرماندار شاهین شهر در محور انارک – چوپانان یک نفر در دم فوت و ۳ نفر مصدوم شدند.

رضا عباسی اظهار کرد: شب گذشته در ساعت ۱۹:۴۵ در تماس با اورژانس نائین حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در کیلومتر ۴۵ محور انارک به سمت چوپانان اعلام شد.

وی افزود: پس از آن نیروهای اورژانس انارک به محل حادثه اعزام و در مشاهده ابتدایی متوجه می‌شوند که خانم ۳۷ ساله بر اثر شدت جراحات در دم فوت کرده است.

مسئول فوریت‌های پزشکی شهرستان نائین تصریح کرد: در این حادثه فرماندار شاهین شهر به همراه سه فرزند خود شامل دختر ۱۲ ساله، پسر ۷ ساله و پسر ۲ ساله با آمبولانس به بیمارستان حشمتیه نائین منتقل شدند، اما متاسفانه همسر فرماندار فوت شد.

عباسی با اشاره به اینکه حال عمومی مصدومان خوب بود، خاطرنشان کرد: مصدومان این حادثه پس از اقدامات ابتدایی در بیمارستان نائین برای پیگیری درمان به بیمارستان کاشانی اصفهان منتقل شدند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...