آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا


ادویه مخصوص هر غذا (http://www.araas.ir/special-spice-for-each-food/) آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا (http://www.araas.ir/special-spice-for-each-food/) اولین بار در مجله اینترنتی آراس , اخبار , عکس , مدل , فناوری (http://www.araas.ir). پدیدار شد.

ادویه مخصوص هر غذا
آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه در اصل بخشی از یک گیاه است که آنها را می‌‌توان به صورت کامل، خرد یا پودر شده جهت معطر کردن، طعم بخشیدن و یا رنگ دادن به غذا مورد استفاده قرار داد. در کشور ها و نواحی مختلف یک کشور برای طعم دار کردن غذا ها از ادویه های متفاوتی استفاده می شود که مخصوص آن منطقه می باشد. با افزودن ادویه جات به رژیم غذایی خود می توانید از فواید زیاد آنها در سلامتی خود بهره مند شوید. به طور مثال انواع ادویه‌ها می توانند در حفظ وزن بدن، سالم نگه داشتن سیستم متابولیسمی بدن، پیشگیری ازانواع سرطان‌ها، کاهش یا افزایش فشار خون و یا در بهبود سلامت قلب و عروق مفید واقع شوند. در این مطلب با ادویه مخصوص هر غذا آشنا می شوید.

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

برای بهتر کردن طعم غذا ها از ادویه های مختلفی استفاده می شود. هر غذا ادویه مخصوص خود را دارد که طعم آن را بهتر کند. اگر با خواص ادویه ها آشنا شوید بهتر می توانید از انها استفاده کنید.چندین نوع ادویه هستند که برای پخت غذا به شما کمک می کنند.

ادویه کاری که ترکیبی از دارچین، فلفل ، زردچوبه ، سیر، هل است.

ادویه پلویی شامل چند نوع ادویه است که می توانید از آن در برنج ساده و یا پلوهای مخلوط مثل عدس پلو، لوبیا پلو، باقالی پلو و … استفاده کرد.
پودر دارچین/ پودر زیره سبز/ پودر تخم گشنیز/ پودر زنجبیل / جوز هندی/ دانه هل/ دانه میخک

برای اینکه در هنگام پخت غذا یک ادویه کامل داشته باشید می توانید ار عطاری ها ادویه مخصوص هر غذا را تهیه کنید.

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه خورشت قیمه

یکی دیگر از غذاهای سنتی ایرانی خورشت قیمه است که تقریباً در تمام نقاط ایران با اندک تفاوتی در مواد اولیه، پخته می شود. اما در همه جا از ادویه مخصوص این غذا استفاده می‌شود. برای پختن یک قیمه مجلسی از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو عمانی، نمک، زعفران و ادویه گوشت استفاده می‌شود.

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مرغ

مرغ را با روش های مختلفی می پزند که در هر روش برای طعم دار کردن از ادیه های مختلف استفاده می شود. پودر تخم گشنیز، پودر پیاز، پودر هل، پودر سیر، پودر زیره سبز، پودر دارچین، پودر فلفل قرمز و سیاه، پودر زنجبیل، پودر نمک دریا و پودر زردچوبه، از جمله ادویه هایی است که معمولا در خوراک مرغ استفاده می‌شود.

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه قرمه سبزی

قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذاهای بیشتر مردم ایران است. استفاده از زردچوبه / فلفل سیاه/ لیمو عمانی/ پودر رازیانه/ نمک

شما می توانید از پودر لیمو عمانی برای خوش طعم کردن قرمه سبزی استفاده کنید. لیمو عمانی سرشار از کلسیم و پتاسیم بوده و در کاهش فشار خون و چربی خون تاثیر به سزایی دارد.

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه آبگوشت

آبگوشت از غذاهای محبوب ایرانی‌ها است که طرفداران بسیاری دارد. برای خوش طعم و خوشمزه کردن گوشت در این غذا از ادویه‌های مخصوص استفاده می شود که این ادویه‌ها شامل زردچوبه،فلفل سیاه، جوزهندی، بادیان رومی و میخک است. شما می توانید در آخرای پخت غذا کمی مرزه و تلخون به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه پخت ماهی

از ادویه های مختلف برای طبخ انواع ماهی و غذاهای دریایی استفاده می شود. از ادویه های مختلف برای ماهی و غذاهای دریایی می‌توان به یک ادویه ترکیبی از موادی نظیر فلفل دلمه خشک شده، پودر خردل، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر برگ بو، پودر میخک، زنجبیل، هل و دارچین اشاره کرد.

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه ماکارونی

ماکارونی، در اصل یک غذای ایتالیایی است که در این کشور با نام اسپاگتی شناخته می شود و از آن دسته غذاهایی است که در سطح جهان طرفداران بسیاری دارد.

فلفل سیاه/پاپریکا/پودرسیر/پودر آویشن/ فلفل قرمز/ پودر پیاز/ دارچین/ تخم گشنیز/ جوزهندی/ هل سبز/ گلپر/ ادویه کاری/ زردچوبه/ پودر زنجبیل/گرد لیموعمانی

آشنایی با ادویه مخصوص هر غذا

ادویه مخصوص هر غذا

ادویه جوجه کباب

پخت گوشت به صورت کباب هم سالم تر از روش های دیگر است هم برای در ست کردن آن در بیرون از منزل نیازی به وسایل زیاد نیست. بیشتر افراد در تعطیلات که به مسافرت و گردش می روند حتما یک بار این غذای خوشمزه را امتحان می کنند.

برای طعم دار کردن این غذا باید چندین ساعت قبل گوشت را با این ادویه و ترکیبات مخلوط کنید تا برای پخت کاملا طعم بگیرد. ادویه زردچوبه، دارچین، پودر گلپر،‌ زنجبیل، پودر سیر، زعفران، میخک، پودر جعفری، پودر پیاز، تخم گشنیز، ریشه جوز، هل سبز و همچنین از آبلیمو و ماست هم ابرای بافت بهتر ان استفاده کنید.

……………………………………………………………………………………………………….

آشنایی با خواص ادویه ها

ادویه ترشی

خواص زنجبیل

خواص زیره


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

12 فیلم انیمیشنی که بزرگسالان را بیشتر از بچه ها به گریه انداخت