به گزارش ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، رامین جعفرپور افزود: به علت عدم استقبال از افزایش هزینه بلیت و عدم صدور بلیت قشموندان با قیمت مصوب، این باجه الکترونیک خدمات رسانی به قشموندان و ساکنان جزیره فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی ادامه داد: باجه ایجاد شده توسط سازمان منطقه آزاد قشم تا تاریخ ۱۵ فروردین ماه سال جاری به ارائه خدمات خواهد پرداخت.
رییس کمیته برنامه ریزی و آمار ستاد اجرایی خدمات سفر قشم اضافه کرد: همچنین ارائه خدمات به متقاضیان ثبت پلاک خودرو، ثبت صدور و تمدید کارت شهروندی نیز تا تاریخ ۱۵ فروردین ماه در بندر پهل صورت میگیرد.
به گفته جعفرپور؛ این اقدامات با هدف ساماندهی فوری بنادر لافت و پهل جهت تسهیل خدمات دهی مناسب به گردشگران و قشموندان و جلوگیری از اتلاف وقت مسافران و گردشگران صورت میگیرد.
اسکله بندرپهل به عنوان مهمترین معبر مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور و همچنین تردد شهروندان دو شهرستان خمیر و قشم مورد استفاده قرار میگیرد.
مسیر دریایی بندرهای پهل بندرخمیر و لافت جزیره قشم تنها مسیری است که بومیان، مسافران، تاجران و گردشگران با خودرو بین جزیره قشم و سرزمین مادری رفت وآمد میکنند.
شهرستان خمیر بواسطه فاصله نزدیک با قشم پل ارتباط دریایی حمل ونقل خودرو و مسافر بوسیله لندینگ کرافت ازبندرپل به لافت است.
اسکله بندرپهل نیز در ۷۰ کیلومتری بندرعباس و سه کیلومتری روستای پل و در ۱۸ کیلومتری بندر خمیر قرار دارد درواقع کوتاهترین مسیر دریایی تا جزیره قشم است.
قشم این روزها میزبان انبوه میهمانان و گردشگران از اقصی نقاط ایران و مسافران خارجی است.
سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بینالمللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پهل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.
جزیره زیبای قشم با فرصت های عالی تجاری، دارای مساحتی ۲.۵ برابر بزرگتر از سنگاپور و بحرین می باشد.
این جزیره با سواحل آرام و پوشیده از شن های طلایی و نقره ای و غروب منحصر به فرد به عنوان نگین خیج فارس شناخته می شود.
این جزیره زیبا با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.