آموزش و پرورش:امسال حذفیات کرونایی کنکور نداریم

دسته‌بندی: آموزش و پرورش
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ فروردین ۲۶, جمعه ساعت ۹:۳۹۰ رأیبدون امتیاز
آموزش و پرورش:امسال حذفیات کرونایی کنکور نداریم

سخنگوی آموزش‌و‌پرورش گفت: حذفیات کرونایی کتاب‌های درسی و کنکور منتفی شده. امتحانات خرداد تمام دانش‌آموزان حضوری است.

به گزارش راهبرد معاصر صادق ستاری‌فرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره وضعیت امتحانات پایان سال دانش‌آموزان، اظهار کرد: حذفیات کرونایی نداریم یعنی آزمون‌های پایان سال و خرداد ماه از همه دروس و از کل کتاب برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه ارزشیابی و آزمون‌ها به صورت حضوری خواهند بود، گفت: امتحانات دانش‌آموزان به صورت حضوری در مدرسه برگزار خواهد شد.

*امسال حذفیات کرونایی نداریم

ستاری‌فرد با اشاره به شایعاتی مبنی بر حذفیات کتاب درسی، افزود: این موارد تنها شایعه است و صحت ندارد؛ با توجه به اینکه فضای رقابتی در امتحانات نهایی و کنکور وجود دارد، ممکن است شایعاتی مطرح شود تا یک عده عقب بمانند و یک عده جلو بزنند.

وی تصریح کرد: امسال حذفیات کرونایی نداریم و هم برای کنکور سراسری و هم سایر پایه‌ها، ارزشیابی از تمام کتاب است./فارس

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...