قربانی کردن نخل در خور و بیابانک


قربانی کردن نخل در خور و بیابانک

اصفهان-ایرنا- قربانی کردن نخل رسمی است که اهالی شهرستان کویری خور و بیابانک، بیشتر در فصل بهار انجام می‌دهند.

برای دستیابی به پنیر نخل که طعمی شیرین دارد، سرِ درخت نابارور را می‌اندازند و شاخ و برگ خرما را تا قلب آن که نوعی پنیر است، جدا می‌کنند. پنیر خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
خور و بیابانک ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین کشاورزی با ۳۵۰ هکتار نخلستان بارور دارد که ارقام مرغوب خرما شامل کرمانی، قصب، خارک، کبکاب، زاهدی و بومی است.

فیلم و تدوین: محسن فیروزی


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا