امروزه طرح ها و طیف های متنوعی از رنگ ها برای ناخن ها بوجود آمده است. اصولا خانم ها و دختران جوان به زیبایی اهمیت میدهند و برای اینکه به این مهم دست یابند به مو و پوست خود توجه میکنند در کنار آن به تازگی به کاشت ناخن روی آورده اند بدون اینکه از عوارض آن آگاه باشند.
از آنجایی که سلامتی کاربران سایت آرایشگری اهمیت فراوانی دارند در این مقاله سعی کرده ایم شما را از عوارض کاشت ناخن آگاه سازیم.
یکی از رایج ترین عوارض کاشت ناخن تغییررنگ دادن ناخن،کدر شدن و رشد کم ناخن در اثر نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن می باشد.
پوست اطراف ناخن ها وظیفه مهم حفاظت از آن ها در برابر باکتری ها و قارچ ها را به عهده دارد.طبق گفته دکتر بایهوا : ریشه ای اطراف ناخن خیلی مظلوم و بی آزار به نظر می رسند. اما عفونی شدن آنها ممکن است التهابات پوستی و سایر نسوج اطراف ناخن را در پی داشته باشد.
بر این اساس ناخن های مصنوعی سبب از بین رفتن تدریجی ریشه می شود درنتیجه ناخن فرد تغییر شکل میدهد همچنین چسب ناخنی که برای این کار استفاده می شود حساسیت های حاد پوستی را در پی دارد.
از جمله عوارض شایع کاشت ناخن عفونت های قارچی و بیماریهای ویروسی می باشد که در اثر کاشت غیر استریل و یا استفاده متداول از ناخن های مصنوعی ایجاد می شود.از جمله بیماری هایی که از این راه انتقال پیدا میکنند میتوان به بیماری های قارچی پوستی، عفونت های قارچی که براثرارتباط با حیوانات خانگی بوجود می آید،اشاره کرد.
برای درمان این عفونت ها میتوان از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد اما در بسیاری از موارد ریشه ناخن ها در حدی آسیب دیده اند که فرم طبیعی ناخن ها از بین رفته اند.