به گزارش خبرنگار مهر، خدا کرم کریمی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اتمام زمان کشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این کشت از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت لوبیا در حال حاضر سه هزار هکتار است، عنوان کرد: بر اساس پیش بینیها احتمال افزایش سطح زیر کشت تا چهار هزار و ۸۰۰ وجود دارد.
کارشناس زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ۵۰ درصد از اراضی سطح زیر کشت به روش بارانی و ۵۰ درصد به شکل مشتی آبیاری میشود.
کریمی افزود: به طور متوسط از هکتار کشت لوبیا دو هزار و ۶۰۰ کیلوگرم محصول برداشت میشود.
وی گفت: بر اساس پیش بینیها امسال حدود ۱۲ هزار تن لوبیا از مزارع استان برداشت خواهد شد.
کارشناس مسئول زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: ۷۵ درصد از کشت لوبیا در استان به روش مکانیزه انجام میشود.
کریمی به ارقام لوبیا کشت شده در استان اشاره کرد و ادامه داد: ارقامی همچون لوبیا قرمز، چیتی و سفید در چهارمحال و بختیاری تولید میشود.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد از لوبیا کشت شده مصرف استان میباشد، تصریح کرد: مابقی محصول تولید شده خارج از استان صادر میشود.
کارشناس مسئول زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بیشترین سطح زیر کشت لوبیا در شهرستانهای شهرکرد، فارسان، لردگان و اردل قرار دارد.
وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۴ هزار تن لوبیا از مزارع استان برداشت شده است که امسال به دلیل خشکسالی تولید لوبیا در استان دو هزار تن کاهش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار مهر، خدا کرم کریمی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اتمام زمان کشت لوبیا در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این کشت از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت لوبیا در حال حاضر سه هزار هکتار است، عنوان کرد: بر اساس پیش بینیها احتمال افزایش سطح زیر کشت تا چهار هزار و ۸۰۰ وجود دارد.
کارشناس زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ۵۰ درصد از اراضی سطح زیر کشت به روش بارانی و ۵۰ درصد به شکل مشتی آبیاری میشود.
کریمی افزود: به طور متوسط از هکتار کشت لوبیا دو هزار و ۶۰۰ کیلوگرم محصول برداشت میشود.
وی گفت: بر اساس پیش بینیها امسال حدود ۱۲ هزار تن لوبیا از مزارع استان برداشت خواهد شد.
کارشناس مسئول زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: ۷۵ درصد از کشت لوبیا در استان به روش مکانیزه انجام میشود.
کریمی به ارقام لوبیا کشت شده در استان اشاره کرد و ادامه داد: ارقامی همچون لوبیا قرمز، چیتی و سفید در چهارمحال و بختیاری تولید میشود.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد از لوبیا کشت شده مصرف استان میباشد، تصریح کرد: مابقی محصول تولید شده خارج از استان صادر میشود.
کارشناس مسئول زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بیشترین سطح زیر کشت لوبیا در شهرستانهای شهرکرد، فارسان، لردگان و اردل قرار دارد.
وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۴ هزار تن لوبیا از مزارع استان برداشت شده است که امسال به دلیل خشکسالی تولید لوبیا در استان دو هزار تن کاهش خواهد یافت.