افشاگری از حملات رژیم صهیونیستی علیه رسانههای اجتماعی
برنامه فلسطین؛ محرمانه زدایی - Palestine Declassified- ا شبکه پرس تی وی، در گفتگو با دیوید میلر و عمار کاظمی، به افشاگری از رویههای پشت پرده لابیهای حامی رژیم صهیونیستی در بریتانیا در بدنام سازی و حمله به نهادها و رسانهها و برنامههای حامی...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این چهارچوب به طور خاص به رویهها و اقدامات نامشروع و غیرقامونی گروه موسوم به Community Security Trust پرداخته شده و به پیوندهای عمیق آن با شرکتهای مهم در حوزه شبکههای اجتماعی نظیر توئیتر نیز اشاره شده است. شرکتهایی که عملا منافع لابیهای صهیونیستی و خودِ رژیم صهیونیستی را بی، چون و چرا به پیش میبرند و در عوض به کمکهای مالیِ قابل توجه آنها چشم دارند.
برنامه «فلسطین؛ محرمانه زدایی» شبکه پرس تی وی از ماه ژانویه سال 2022، در قالب برنامههای هفتگی، به بررسی ابعاد مختلف نبرد و جنگ رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و مقاومتِ آن در برابر صهیونیستها پرداخته است. مسالهای که البته توجه صهیونیستها را نیز به خود جلب کرده است. در این راستا، صهیونیستها به جای اینکه با منطق و استدلال به مناظرات و مباحثات مختلف در قالب برنامه فلسطین محرمانه زدایی پاسخ دهند، عملا راهِ اتهام زنی و طرح این ادعا که این برنامه ماهیتی ضدیهودی دارد را در پیش گرفته اند.
در این چهارچوب، لابیهای صهیونیستی رایزنیهای زیادی را در پشت پرده با شرکتهای مرتبط با حوزه شبکههای اجتماعی انجام داده و میدهند که تا جای ممکن برنامه «فلسطین؛ محرمانه زدایی» را سانسور کرده و یا آن را به حاشیه ببرند. در این چهارچوب شاهد بودیم که در ابتدا کانال یوتیوب برنامه فلسطین محرمانه زدایی هدفِ اقدامات تخریبی و محدودکننده قرار گرفت. شبکه اجتماعی یوتیوب با این بهانه که برنامه فلسطین محرمانه زدایی، برخی قواعد این شیکه اجتماعی را رعایت نکرده، اقدام به محدودسازی محتوای برنامه فلسطین محرمانه زدایی کرد. در تاریخ 18 ماه مه سال جاری میلادی نیز یک گروه لابیگر بریتانیایی که به نفع اسرائیل لابیگری میکند با نامِ Community Security Trust ادعا کرد که این گروه تلاشهای زیادی را جهت محدودسازی و سانسور برنامه فلسطین محرمانه زدایی در شبکه اجتماعی یوتیوب انجام داده است. در اقدام بعدی، حساب کاربری توئیتری برنامه فلسطین محرمانه زدایی با عنوان «رسانه وابسته به ایران» معرفی شد.
با این حال، باز هم این رویههای تقابلی علیه این برنامه کافی نبودند. در ادامه حتی حسابهای توئیتری کریس ویلیامسون و دیوید میلر، مجری و کارشناس برنامه فلسطین محرمانه زدایی نیز به نحو مشابهی محدود و با آنها برخورد شد. مسائلی که در مجموع همگی با ادعاهای گروه لابی گرِ Community Security Trust همراه بودند و این گروه خود را عاملِ پیشبرد تمامی این دستورکارها معرفی کرده است.
برنامه فلسطین محرمانه زدایی در موقعیتهای مختلف در مورد گروه Community Security Trust اقدام به اطلاع رسانی کرده است. این گروه عملا نیروی نیابتی رژیم صهیونیستی است و در راستای منافع آن و اقدام علیه رقبا و مخالفان این ؤرژیم دست به کنشگری میزند. بر اساس یافتههای مختلف این نکته روشن شده که این گروه ارتباطات منظمی را با سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی موساد دارد و در عین حال سعی میکند در چهارچوب پروندههای سیاسی و قضایی مختلف نیز جانبِ صهیونیستها را نگه دارد. در واقع این گروه هر فرد یا گروهی را که نکتهای را علیه رژیم صهیونیستی به زبان آورد و علیه آن به فعالیت بپردازد را شدیدا هدفِ تهاجم و اقدامات تخریبی و محدود کننده قرار میدهد.
روابط آن با توئیتر نیز ورای ارتباطات عادی یک گروه با یک شرکت قرار دارد. از سال 2015، گروه صهیونیستی Community Security Trus و توئیتر ارتباطات نزدیکی را با یکدیگر برقرار کردند. دراین راستا شاهد بودین که مدیران اجرایی توئیتر از گروه صهونیستی Community Security Trust به عنوان گروهی یاد کردند که عملا به توئیتر در پیشبرد برنامه هایش کمکهای قابل توجهی میکند.
جالب آنکه این گروه صهیونیستی هدف خود را مقابله با افراط گرایی تعریف میکند. اما نوعِ خوانش و تعریف آن از مفهوم افراط گرایی به نحوی است که نسبت به رویههای افراط گرایانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین هیچ اعتنایی نمیکند و حتی به نحو گستردهای از منافع آن حراست نیز میکند. در این میان، این گروه ارتباطات فراوانی را با شبکهای از دیگر گروههایی دارد که به صورت پنهان و آشکار، منافع صهونیستها را به پیش میبرند.
در این راستا، قسمت جددید برنامه فلسطین محرمانه زدایی شبکه پرس تی وی، به بررسی حملات صهیونیستها و نهادهای وابسته به آنها علیه شبکههای اجتماعی پرداخته است. این برنامه با حضور کریس ویلیامسون، مجری برنامه و دیوید میلر، استاد سابق دانشگاه بریستول و فعال حامی حقوق ملت فلسطین و عمار کاظمی، پژوهشگر رشته حقوق و کارشناس مسائل سیاسی برگزار شد.
در ابتدا دیوید میلر در مورد گروه Community Security Trust (CST) گفت که این گروه هدف اصلی خود را مقابله با آنچه رویههای ضدیهودی در جهان عنوان شده اعلام کرده و در بریتانیا شدیدا به فعالیت میپردازد. با این حال واقعیت این است که این گروه به واسطه ارتباطات نزدیک خود با شرکتهای قدرتمند در حوزه شبکههای اجتماعی و البته دارا بودنِ ارتباطات قوی با ساختارهای حاکمیتی در بریتانیا، عملا مخالفان رژیم صهیونیستی و منتقدان رویههای وحشی گرایانه آن را هدف قرار میدهد. درین راستا دیوید میلر تاکید کرد که خودِ وی از جمله افرادی بوده که توسط گروه CST هدف حملات تبلیغاتی و سیاسی قرار گرفته و البته خوشحال است که این مساله اتفاقا افتاده است.
دیوید میلر به طور خاص به این مساله اشاره کرد که گروه CST یک تاریخچه گسترده و عمیق از هدف قرار دادن مخالفان رژیم صهیونیستی دارد. عمار کاظمی نیز گفت که گروههایی نظیر CST نه تنها در احزاب انگلیسی نظیر حزب کارگر فعال هستند بلکه در کلیت جریان اصلی سیاست در بریتانیا نیز حضوری فعال دارند و پیوندهای قوی پشت صحنه را در این زمینه دارند. جدای از گروه مذکور، شبکهای قابل توجه از دیگر گروهها نظیر گروه CST نیز وجود دارند که به صراحت با سفارت رژیم صهیونیستی در انگلستان و احزاب اصلی این کشور در ارتباطند و درعمل هر آنچه میخواهند جهت تضعیف حقوق ملت فلسطین و منتقدان رویهها و اقدامات رژیم صهیونیستی انجام میدهند.
وی در ادامه افزود اساسا ایدئولوژی صهیونیسم یک ایدئولوژی حداکثرگرا است و بنای خود را بر آن گذاشته که اندک انتقادی را با سرکوبی فراگیر پاسخ دهد. از این رو، چندان عجیب نیست که شاهدیم رژیم صهیونیستی و گروههای حامی آن، به نحو عجیب و غریبی به مخالفان ایدئولوژی صهیونیسم و رویههای رژیم صهیونیستی واکنش نشان میدهند و از چشم اندازی کلان اساسا وجود مخالفان و منتقدان رژیم صهیونیستی را نمیپذیرند.
دیوید میلر نیز ادعاهای گروههایی نظیر CST را مبنی بر اینکه به دنبال جنگ با افراط گرایی هستند عجیب دانست، زیرا اساسا خود رژیم صهیونیستی نمادی عینی از خشونت و افراط گرایی است. در واقع، اینطور به نظر میرسد که گروه مذکور به همراه دیگر گروههای همراه با خود، صرفا با تمسک به واژهها و مفاهیمی نظیر مقابله با افراط گرایی و یهودی ستیزی سعی دارند تا رویههای غیرقانونی خود را در قالبهایی زیبا ارائه کنند و از این طریق هر آنچه میخواهند را انجام دهند و به دست آورند.
دراین رابطه، شبکههای اجتماعی نیز به واسطه حمایتهای مالی صهیونیست ها، عملا در همان مسیری گام میگذارند که صهیونیستها و گروههای حامی آنها میخواهند. همانطور که گفته شده، این نفوذ مخرب را میتوان در اغلب ساختارهای سیاسی، اقتصادی و حتی دانشگاهی نیز مشاهده کرد. بدتر از همه اینکه متاسفانه شاهدیم شبکههای اجتماعی که در حقیقت باید زمینه را جهت آزادی بیان فراهم کنند نیز تحت نفوذ گروههای اینچنینی درآمده اند و عملا به مطیع و فرمانبر آنها تبدیل شده اند.
در ادامه عمار کاظمی گفت لابیهای صهیونیستی از نفوذ عمیقی در بریتانیا برخوردارند و اینطور به نظر میرسد که اساسا این لابیها نه صرفا در راستای منافع رژیم صهیونیستی بلکه در چهارچوب یک تمایل امپریالیستی که در قالب رژیم صهیونیستی نمود یافته، اقدام به کنشگری میکنند. در این رابطه لابیهای صهیونیستی عملا به دنبال تحمیل هزینههای سنگین به مخالفان رژیم صهیونیستی هستند و البته دست به هرکاری نیز در این رابطه میزنند و به طور خاص از ارتباطات خود با نهادهای حکومتی در بریتانیا و یا شبکههای اجتماعی هم بهره میبرند.