بررسی بازنمایی منافقین در ادبیات معاصر در سالروز عملیات مرصاد
رئیس فرهنگسرای اندیشه از برگزاری جدیدترین جلسه داستان و آرمان با محوریت بازنمایی منافقین در ادبیات معاصر در سالروز عملیات مرصاد خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ناصر امینزاده مدیر فرهنگی هنری منطقه ۷ و رئیس فرهنگسرای اندیشه با تاکید بر لزوم تبیین اندیشه منافقانه سازمان مجاهدین برای نسل جوان گفت: مهمتر از پرداخت به ابعاد جنگی و جغرافیایی عملیات مرصاد، تبیین اندیشهای است که در پشت نگاه سازمان مجاهدین بهعنوان طراح اصلی این اقدام نهفته است. سراسر دهه ۱۳۶۰ بستر جنایتآفرینی این گروه بود و آنان علاوهبر ترور سران نظام، از قتلعام مردم عادی نیز ابایی نداشتند که مصادیق آن را در ترور هزاران ایرانی و جنایتی که در عملیات مرصاد مرتکب شدند، میتوان دید.
رئیس سابق فرهنگسرای سرو، فردوس و گلستان تاکید کرد: تالیف کتاب، تولید فیلمهای مستند و سینمایی، برگزاری همایشها و کرسیهای تبیینی و تریبون دادن به اساتید حوزه و دانشگاه از جمله اقدامات مهمی است که در این موضوع مهم باید انجام شود. فراموش نکنیم که دستگاه رسانهای منافقین ۲۴ ساعته مشغول فعالیت بوده و از راهی تلاش دارد ذهن و گوش نسل جوان ایرانی را به سمت و سوی دلخواه خود منحرف کند.
امینزاده با اشاره به برگزاری جدیدترین جلسه از ویژه برنامه «داستان و آرمان» به مناسبت عملیات مرصاد گفت: «داستان و آرمان» سلسله جلساتی است که به همت فرهنگسرای اندیشه راهاندازی شده و به تبیین اندیشهای مهمترین موضوعات در ادبیات انقلاب اسلامی میپردازد. جدیدترین جلسه از این ویژهبرنامه با موضوع «روایت و بازنمایی منافقین در ادبیات و داستانهای معاصر» و با حضور ۲ تن از اساتید برجسته این حوزه آقایان احمد شاکری و رضا اسماعیلی برگزار میشود.
این ویژه برنامه روز سهشنبه ۴ مردادماه مصادف با عملیات مرصاد از ساعت ۱۰ صبح در فرهنگسرای اندیشه برگزار میشود. از علاقهمندان دعوت میشود تا در این نشست حضور پیدا کنند.