امام جمعه تهران: تیم مذاکرهکننده با مواجهه عاشورایی و مدیریت عاشورایی از منافع کشور پاسداری کند
خطیب نماز جمعه تهران تأکید کرد: ما به دشمنان و آمریکای جهانخوار میگوییم که ایران را امتحان نکنید. اگر نیاز به مذاکره دارید که قطعا نیز دارید با شرایط این ملت کنار بیایید و دست از زیادهخواهیها بردارید.
خطیب نماز جمعه تهران تأکید کرد: ما به دشمنان و آمریکای جهانخوار میگوییم که ایران را امتحان نکنید. اگر نیاز به مذاکره دارید که قطعا نیز دارید با شرایط این ملت کنار بیایید و دست از زیادهخواهیها بردارید.
به گزارش ایسنا، محمدجواد حاج علیاکبری در خطبه های این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به مذاکرات هستهای بیان کرد: خوشبختانه مسئولان کشور مسائل اقتصادی را به جریان مذاکرات گره نزدند و مسیر خنثیسازی را دنبال میکنند. نظام تصمیم گرفته پای مسئله خنثیسازی تحریمها بایستد. قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها نیز با قدرت اجرایی میشود. اخیرا نیز خبرهای شورانگیزی در خصوص فعالسازی چرخه غنیسازی شنیدیم که جای تشکر دارد. ما با قوت مسیر خود را ادامه داده و از حقوق ملت دفاع میکنیم.
وی گفت: تیم مذاکرهکننده نیز برای رفع تحریمها عازم وین شدند و ان شاءالله با مواجهه عاشورایی و مدیریت عاشورایی قاطعانه از منافع کشور و مردم پاسداری میکنند. ما نیز به دشمنان و آمریکای جهانخوار میگوییم که ایران را امتحان نکنید. اگر نیاز به مذاکره دارید که قطعا نیز دارید با شرایط این ملت کنار بیایید و دست از زیادهخواهیها بردارید.
خطیب نماز جمعه تهران در ادامه اظهار کرد: اخیرا شاهد بودیم که سامانه بارشی جدیدی با عنوان مانسون در سطح کشور فعالیت کرد و ما بارشهای فراوانی را داشتیم. به خاطر طبع این پدیده در بسیاری از مورد بارشها سیلآسا شد و در برخی موارد دشواریهای فراوانی در زندگی مردم ایجاد کرد.
به درگاه الهی به خاطر نزول رحمت قدردانی کرده و به خانوادههایی که براثر سیلاب عزیزان خود را از دست دادند تسلیت میگوییم.
ان شاءالله به همت مسئولان مشکلاتی که در منازل، کسب و کارها و در حوزه کشاورزی و دامداری برای مردم ایجاد شده حل و فصل شود و با کمکهای مومنانه مردم نیز افراد آسیبدیده مورد حمایت قرار گیرند. از اقدامات سریع مسئولان و حضور به موقع مسئولان عالیرتبه در کنار مردم تشکر میکنیم.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به اینکه ایران جزء ۶ کشور حادثهخیز جهان است، تصریح کرد: از ۴۱ نوع حادثه طبیعی، ۳۱ نوع آن در کشور ما وجود دارد. از سیل گرفته تا کویرزایی در کشور ما دیده میشود. سیاستگذاری درست و تنظیم قوانین مناسب و اصلاح ساختارها برای رویارویی با این حوادث از ضروریات است.
سازوکار فعلی کشور در مدیریت سوانح نیاز به بازنگری دارد. خیلی باید قویتر از این در این حوزه مدیریت صورت گیرد تا در چنین شرایطی عملکرد بهتری داشته باشیم. باید نقشه جامع و مدیریت واحدی برای مواجهه با این حوادث طبیعی صورت گیرد.
حاجعلیاکبری در ادامه خاطرنشان کرد: اما در خصوص سیل، بند ۴ سیاستهای کلی مربوط به منابع آب که به بحث آبخیزداری و آبخوانداری بازمیگردد و مورد تأکید رهبر انقلاب نیز میباشد باید مورد توجه قرار گیرد، اگر این امر تحقق یابد هم جلوی سیل گرفته میشود و هم منابع آبهای سطحی در سفرههای زیرزمینی ذخیره میشود.
وی در ادامه با اشاره به دیدار ائمه جمعه با رهبر انقلاب بیان کرد: این دیدار فرصتی شد تا ائمه جمعه و کارگزاران نماز جمعه و همه دوستداران نماز جمعه بار دیگر به اهمیت بیش از پیش این فریضه الهی توجه کرده و ائمه جمعه بار دیگر متوجه وظایف خود شدند.
رهبر انقلاب توصیههای روشن و صریحی به ائمه جمعه داشتند و لازم است که همه ما در نهاد نماز جمعه دست به دست هم دهیم تا به نماز جمعه مطلوب نزدیک شده و باید وظایف خود را بازخوانی کنیم.
امام جمعه موقت تهران گفت: ائمه جمعه در جایگاه پدری برای گروهها، اقوام و جناحها بوده و باید خطبههای ترازی نیز ارائه کنند. در اجلاسی که با مسولان عالیرتبه کشور و سران قوه برگزار شد ائمه جمعه به نیابت از ملت ایران مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را بازگو کردند و خیلی صریح و خیرخواهانه مطالب مطرح شد، پاسخها نیز امیدبخش و قانعکننده بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در سالگرد تنفیذ حکم ریاست جمهوری نیز جا دارد از زحمات و برنامههای این دولت که دولت مردمی با سبک زندگی مردم میباشد قدردانی کنیم، اما توقع داریم از موفقیتهای خود با مردم صحبت کنند و اطلاعرسانی دقیقتری به مردم صورت گیرد.
در نشستی که با سران داشتیم بسیاری از این موفقیتها بازگو شد که امیدبخش نیز بود اما به شکل شایستهای این موارد به جامعه اطلاعرسانی نشده است. اگر ناکامیهایی نیز وجود دارد باید مردم در جریان قرار گیرند. مسئله بسیار مهمی که رهبری در تنفیذ بر آن تأکید داشتند عدالت است.
رهبری فرمودند که همه برنامهها و مصوبات دولت باید دارای پیوست عدالت باشد و فاصله طبقاتی را کاهش دهد و محور آن مبارزه با فساد باشد. ما امروز نیاز داریم تا سرمایههای مردمی به سمت تولید آورده شوند. امروز تولیدکنندگان واقعی، رزمندگان خط مقدم جهاد اقتصادی هستند.