عامل نشر اکاذیب و توهین به مقدسات در شبکه اجتماعی دستگیر شد

دسته‌بندی: مرکزی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مرداد ۲۹, شنبه ساعت ۱۳:۵۴۰ رأیبدون امتیاز
عامل نشر اکاذیب و توهین به مقدسات در شبکه اجتماعی دستگیر شد

ساوه- فرمانده انتظامی ساوه از شناسایی و دستگیری فردی که اقدام به نشر اکاذیب و توهین به مقدسات در فضای مجازی می کرد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اکبر عیسی آبادی اظهار کرد: در تحقیقات صورت گرفته کارشناسان پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان ساوه در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، صفحه‌ای در اینستاگرام که اقدام به نشر اکاذیب و توهین به مقدسات می‌کرد شناسایی و پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان پلیس، هویت متهم سایبری شناسایی و طی هماهنگی با مقام قضائی به پلیس اطلاعات و امنیت عمومی احضار شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه عنوان کرد: پس از حضور متهم در پلیس اطلاعات، طی تحقیقات مقدماتی، در ابتدا منکر هرگونه عمل مجرمانه بود که در مواجهه با مستندات به نشر اکاذیب و توهین به مقدسات در شبکه‌های اجتماعی اعتراف کرد.

سرهنگ عیسی آبادی با اشاره به ماده ۶۹۸ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی بیان کرد: برابر قانون هر کس به قصد ضرر زدن به دیگران یا تشویش اذهان عمومی اقدام به بیان اکاذیب کند مجرم محسوب می‌شود و مجازات متناسب برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه کاربران اینترنتی باید نسبت به قوانین فعالیت در فضای مجازی، آگاهی داشته باشند، تصریح کرد: شهروندان در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی WWW.CYBERPOLICE.IR گزارش نمایند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...