خبرگزاری مهر - گروه استانها: حجتالاسلام سید صادق فخرالدینی امام روستای انهر علیا از توابع شهرستان ارومیه است، ۷ سال از عمر خود را در خدمت به اهالی این روستا گذرانده است و امامت مسجد شهدای روستا را بر عهده دارد.
وی در خصوص آغاز فعالیت خود در گفتگو با خبرنگار مهر میگوید: در ابتدا کارها را بهصورت انفرادی پیش میبردم اما پس از مدتی به این نتیجه رسیدم که باید گروهی کارکرد و کار تک نفره جواب نمیدهد؛ بنابراین برخی از اهالی را با خود همراه کردم. به این شکل کارها بیشتر پیش میرفت و اگر فعالیت مالی و دریافت کمکی داشتیم این برای دیگران هم شفاف میشد و به ما اعتماد میکردند.
حاجآقای فخرالدینی بخشی از خدمات ۷ ساله خود به روستا را اینگونه روایت میکند: این سالها یکی از مشکلات مهم روستا مسئله آب بود. در تابستان به دلیل افت فشار آب و البته ارتفاع زیاد روستا مردم به دردسر میافتادند؛ بنابراین لازم دیدیم برای رفع آن کاری کنیم.
پس از ماهها پیگیری و مکاتبات مختلف مشکل در حال برطرف شدن است و لوله گذاری در حال انجام است. رفع کامل مشکل آب مستلزم هزینه بود که با دعوت از مردم و جمعآوری مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان از مردم، کار نهایی شد.
مسئله دیگری که برخی از اهالی با آن روبرو بودند این بود که بخشی از روستا از نعمت برق محروم بود. این موضوع سبب شده بود تا خانههای این بخش برق خود را به روش نامتعارفی تأمین کنند که با مشکلاتی همراه بود. این مشکل هم با پیگیریهای مداوم و دوندگی زیاد و البته همراهی مردم رفع شد. این کار ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه داشت که در نهایت ۷۰۰ میلیون تومان را دولت تقبل کرد و مابقی نیز با خودیاری اهالی تأمین شد و مردم از نعمت برق برخوردار شدند.
با پیگیری حاجآقای فخرالدینی و همراهی و همکاری اهالی در این سالها مشکلات آسفالت بسیاری از کوچهها و معابر رفع شده است. بودجههای لازم جذب و کمکهای مردمی نیز پرداخت شده تا روستای انهر علیا قدمهای خوبی را به سمت آبادانی بردارد.
کمک به خانوادههای بیبضاعت از دیگر کارهایی است که این امام روستا به آن اهتمام دارد. به همین منظور تابهحال ۳ جهیزیه با کمک خیرین برای این خانوادهها تدارک دیده است.
در طی این مدت دو بار کاروان زیارت علی بن موسیالرضا (ع) را راهی سفر مشهد کرده و زیارت اولیها و یا افراد بیبضاعت را به پابوس امام رئوف برده است.
او علاوه بر پیگیریهای ساخت غسالخانه روستا با هزینه ۵۰۰ میلیونی و ساخت ۲ منزل مسکونی برای خانوادههای بیبضاعت را در کارنامه دارد. خانههایی که با کمک خیرین روستا تأمین مصالح و ساخته شده است.
خوشبختانه در روستا مشکل بیکاری وجود ندارد حتی به دلیل وجود کارخانههای ماسه و آجر از بیرون از روستا نیز برای کار به روستا میآیند.
عدم وجود پست بانک مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده بود که این موضوع هم با پیگیری حجتالاسلام فخرالدینی حل شد و با معرفی دو نفر از بانوان برای این کار آنها هم مشغول به کار شدند.
در این چند سال در روستا کارهای دیگری هم با پیگیری امام روستا و همراهی و همت مردم انجام شده و ساخت حسینیه و آشپزخانه مسجد از این جمله است.