تکثیر و رهاسازی سالانه 100 هزار قطعه ماهی در مازندران

دسته‌بندی: مازندران
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۸, سه‌شنبه ساعت ۲:۲۰۰ رأیبدون امتیاز
تکثیر و رهاسازی سالانه 100 هزار قطعه ماهی در مازندران

بهشهر- مدیرکل شیلات مازندران گفت: سالانه ۱۰۰ هزار قطعه ماهی بازسازی و تکثیر و در آب های شیلاتی استان رهاسازی می شود.

قاسم کریم زاده در حاشیه اجرای طرح‌های هفته دولت در حوزه شیلات و کلنگ زنی ایجاد ۲ واحد استخر طرح کمک به تکثیر طبیعی بچه ماهیان سفید در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سالانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن آبزی در مازندران به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان صید می‌شود.

وی از وجود ۳ هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی در آب‌های داخلی مازندران خبر داد و افزود: ۷ هزار و ۶۵۰ نفر در این واحدها مشغول تولید بوده و ۸۵ هزار تن تولید به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان ارزش تولید در این بخش داریم.

مدیر کل شیلات مازندران اظهار کرد: یکی از فعالیت‌های شاخص شیلات ذخایر دریایی است که وضعیت ایده آلی در این بخش نداریم و با توجه به وجود ۲ مرکز تکثیر شهید رجایی و باهنر کلاردشت در استان‌مازندران سالانه ۱۰۰ هزار قطعه ماهی بازسازی و تکثیر و در آب‌های شیلاتی مازندران رهاسازی می‌شوند.

وی با بیان اینکه میزان تولید آبزی پرورشی و آبزیان دریایی مازندران ۱۰۴ هزار تن است، افزود: مازندران رتبه اول آبزیان دریایی را در شمال کشور داراست و بیش از ۱۸ هزار تن میزان تولید در این راستا است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...