صادرات بیش از 90 هزار تن سیمان و کلینکر از قشم

دسته‌بندی: هرمزگان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۸, سه‌شنبه ساعت ۲۱:۱۵۰ رأیبدون امتیاز
صادرات بیش از 90 هزار تن سیمان و کلینکر از قشم

قشم - مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم از صادرات بیش از ۹۰ هزار تن سیمان و کلینکر شرکت سیمان جزیره قشم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد قشم، علیرضا خسروانی گفت: امسال منطقه آزاد قشم یکی از مناطق پیشرو در حوزه صادرات می باشد و تلاش دولتمردان، سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان در راستای مثبت شدن تراز تجاری مناطق آزاد ثمر داده است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون طی ۵ محموله صادراتی بیش از ۴۰ هزار تن سیمان از قشم به کشورهای خارجی صادر شده است.

به گفته مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم همچنین امسال ۵۰ هزار تن کلینکر نیز از جزیره قشم به خارج از کشور صادر شده است.

خسروانی تصریح کرد: مناطق آزاد با توجه به قوانین مالیاتی، گمرکی بانکی و پولی در راستای کاهش بوروکراسی و تسهیل تولید و صادرات یکی از مکان‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری محسوب می شوند و در دولت مردمی تلاش می‌شود با رفع موانع تولید این مناطق به فلسفه اصلی خود بازگردند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...