جانمایی بندر «خواجه نفس» اشتباه بوده است

دسته‌بندی: گلستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۱۳, یکشنبه ساعت ۹:۰۱۰ رأیبدون امتیاز
جانمایی بندر «خواجه نفس» اشتباه بوده است

گرگان- استاندار گلستان گفت: جانمایی بندر «خواجه نفس» از ابتدا اشتباه بوده زیرا با توجه به محل و میزان رسوبگذاری، این مکان، محل مناسبی برای احداث بندر نیست.

علی محمد زنگانه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جانمایی بندر «خواجه نفس» از ابتدا اشتباه بوده زیرا میزان رسوبگذاری در سمت بارانداز شرقی و نزدیک خلیج گرگان و کانال‌های چپاقلی و آشور بوده که مکان مناسبی برای احداث بندر نیست.

استاندار گلستان گفت: احداث بندر در داخل خلیج هم کار عاقلانه‌ای نیست و هر اتفاقی که بنا است برای بندر در گلستان بیفتد باید با فاصله از خلیج گرگان و در مناطق بالادستی و در قسمت بارانداز شرقی باشد.

وی بیان کرد: برای احداث بندر «سبز خزری» مطالعه‌ای در سابق انجام شده و بررسی‌های تکمیلی در حال انجام است و نمی‌خواهیم با احداث این بندر جدید، پروژه نیمه تمام دیگری به پروژه‌های قبلی اضافه کنیم.

زنگانه عنوان کرد: در این بندر تجارت چوب انجام خواهد شد و با توجه به ضوابط و ضرورت فاصله ۵۰ کیلومتر از جنگل، این منطقه محل مناسبی بوده و مصوبه کمیسیون کشاورزی را هم دارد.

طبق گفته استاندار گلستان در هیچ کجای سواحل خزر این موقعیت وجود ندارد.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...