10 هزار زوج گلستانی در انتظار تسهیلات ازدواج

دسته‌بندی: گلستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۱۵, سه‌شنبه ساعت ۲۳:۱۵۰ رأیبدون امتیاز
10 هزار زوج گلستانی در انتظار تسهیلات ازدواج

گرگان- استاندار گلستان گفت: میزان پرداخت تسهیلات ازدواج در گلستان طی سال جاری به ۱۰ هزار و ۲۰۰ پرونده رسیده و امیدواریم این روند تا ۲۰ هزار پرونده موجود با سرعت بیشتر ادامه یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد زنگانه شامگاه سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان اظهارکرد: همراهی بانک‌ها روند اعطای تسهیلات نهضت ملی مسکن را تسریع می‌کند.

استاندار گلستان افزود: با توجه به اینکه بانک عامل سقف تعداد تسهیلات پرداختی در نهضت ملی مسکن را در سال جاری پرداخت کرده و از آن هم عبور کرده باید با همراهی دیگر بانک‌ها، روند اعطای تسهیلات نهضت ملی مسکن را تسریع کنیم.

وی بیان کرد: خوشبختانه وضعیت استان در اعطای تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ مناسب است و بانک‌ها بیش از ۹۵ درصد تکلیف خود را عملیاتی کرده‌اند و امیدواریم تا انتهای شهریور ماه ضمن اجرای کامل تعهد و جذب کامل اعتبار، رتبه مناسبی را در کشور کسب کنیم.

زنگانه ادامه داد: براساس تکلیف اعلامی به بانک‌ها در تیرماه سال جاری، خوشبختانه میزان پرداخت تسهیلات ازدواج از دو هزار و ۲۰۰ پرونده به ۱۰ هزار و ۲۰۰ پرونده افزایش یافت و البته امیدوار هستیم این روند تا ۲۰ هزار پرونده موجود با سرعت هرچه بیشتر ادامه یابد.

استاندار گلستان گفت: میزان پرداخت تسهیلات فرزندآوری هم طی دو ماه گذشته بیش از سه برابر شده که همکاری بانک‌ها شایسته تقدیر است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...