سهمیه آرد رامسر ناچیز است/استفاده از سد کشاورزی برای آب شرب


سهمیه آرد رامسر ناچیز است/استفاده از سد کشاورزی برای آب شرب

رامسر- امام جمعه رامسر با اشاره به اینکه پخت نان بر اساس سرانه آرد گفت: به دلیل بعد مسافت شهرستان تا ساری، نیمی از امکانات و سهمیه‌های در نظر گرفته به آن نمی رسد و سهمیه آرد ناچیز است.

حجت‌الاسلام محمود علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به به اینکه کمبود نان باعث شده تا برخی نانوایی‌ها در طول روز تنها ۲ ساعت فعالیت داشته باشند و از طرفی نان‌های بسیار بی کیفیت پخت کنند، هر چند حضور مسافران از نظر اقتصادی خیر و برکت‌های زیادی دارد و با حضور آن‌ها شهر توسعه پیدا می‌کند اما بخشی از این کمبود نان به وجود تعداد زیادی مسافر و گردشگر برمی‌گردد.

وی افزود: سرانه مسافران و گردشگران در سهمیه آرد برای نانوایی‌ها لحاظ نمی‌شود و از آنجایی که تعداد هتل‌ها، اماکن گردشگری و… زیاد است و همه روزه پذیرای مسافران هستند به همین دلیل مردم با کمبود نان مواجهه هستند و از همه مهم‌تر نانی هم که به دست مصرف کننده می‌رسد بسیار بی کیفیت است.

حجت‌الاسلام علیخانی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در این مورد، بیان کرد: جلسات مکرری با نانوایی‌ها برگزار شده است آن‌ها نیز بی کیفیتی آرد و آب را دلیل پخت نان بی کیفیت عنوان می‌کنند، از طرفی بیان می‌کنند کم بودن سهمیه آرد برای پخت نان با این سرانه جمعیتی همخوانی ندارد و لازم است تا مسئولان تدابیر ویژه‌ای بیندیشند.

امام جمعه رامسر گفت: برای شهری همچون رامسر با ۸۰ هزار نفر جمعیت و پذیرش تعداد زیادی مسافر و گردشگر باید سهمیه‌های آرد برای پخت نان افزایش یابد و یا سرانه مسافران و گردشگران به صورت جداگانه لحاظ شود.

حجت‌الاسلام علیخانی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به مشکل آب شرب در رامسر اشاره کرد و گفت: رامسر جزو ۵ شهری است که بیشترین بارش باران را دارد و حتی در برخی سال‌ها رتبه اول بارندگی‌ها را کسب می‌کند اما از نظر تأمین آب شرب مشکلات اساسی دارد. از نظر کمی، با کمبود آب شرب مواجهه است به گونه‌ای که برخی روستاها با تانکر آبرسانی می‌شوند. از نظر کیفی نیز وضعیت بسیار نامطلوبی دارد زیرا بسیاری از شهروندان دچار مشکلات گوارشی شده‌اند و همین موضوع سبب نارضایتی آن‌ها شده است.

امام جمعه رامسر عنوان کرد: آب شرب مورد نیاز مردم رامسر از سد کشاورزی میجران تأمین می‌شود که از لحاظ کیفی دارای مشکلات زیادی است، زیرا این سد برای تأمین آب مورد نیاز کشاورزی احداث شده است و آب آن برای آشامیدن مناسب نیست. در حال حاضر شرکت آبفا با نصب یک دستگاه تصفیه، از آب این سد برای تأمین آب شرب شهر رامسر استفاده می‌کند.

حجت‌الاسلام علیخانی تصریح کرد: این مسأله بارها از طریق مسئولان استان و شهرستان پیگیری شده است اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است. شاید مسئولان کشوری دغدغه بیشتری برای رفع مشکلات مردمی داشته باشند و با اتخاذ تصمیمات جامع و با برنامه در جهت رفع مشکلات اقدامات مؤثری انجام دهند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق