52 تخت بستری در پایانه مرزی مهران ایجاد شد

دسته‌بندی: ایلام
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۱۹, شنبه ساعت ۷:۴۹۰ رأیبدون امتیاز
52 تخت بستری در پایانه مرزی مهران ایجاد شد

ایلام-مدیر عامل جمعیت هلال احمر ایلام گفت: با توجه به مسئله گرمازدگی، ۵۲ تخت بستری در پایانه مرزی مهران ایجاد شده است.

غلامرضا علیمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روز گذشته که میزان گرمازدگی در شهر مهران بالا بود بیش از ۶۷۰ نفر از زائران دچار گرمازدگی شدند.

وی افزود: در همین راستا هلال احمر تعداد ۵۲ تخت بستری در پایانه مرزی مهران با محیط خنک و سایر اقداماتی که نیاز بود ایجاد شده و کارهای پیش بیمارستانی این زائران انجام و امدادرسانی صورت گرفت.

مدیرعامل هلال احمر ایلام ادامه داد: تعداد ۳۰ نفر از نجاتگران هلال احمر به آن سوی مرز فرستاده شده چون طی بازدیدی که در آن سوی مرز داشتیم، ظرفیت تمام تخت‌ها پر بود و حجم گرمازدگی بالا بود.

علیمحمدی تصریح کرد: این طرف مرز نیز حدود ۶۰ نجاتگر را در بین جمعیت قرار دادیم تا به زائرین خدمات دهی کنند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...