2500 نفر گرمازده در مرز مهران تحت درمان قرار گرفتند

دسته‌بندی: ایلام
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۱۹, شنبه ساعت ۱۶:۱۳۰ رأیبدون امتیاز
2500 نفر گرمازده در مرز مهران تحت درمان قرار گرفتند

ایلام-رئیس مرکز اورژانس ایلام گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر گرمازده در مرز مهران تحت درمان قرار گرفته اند.

به گزارش خبرنگار مهر، صیدنور علیمرادی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از دوازدهم شهریورماه به طور کلی نیروهای اورژانس در مرز مهران مستقر شدند که با تعداد ۲ درمانگاه، ۵ بیمارستان صحرایی و ۷ بیمارستان در مسیر زائران اربعینی در خدمت زائرین هستیم.

وی افزود: ضمن اینکه در این زمان ۱۲۰ دستگاه آمبولانس، ۱۷ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۷ دستگاه موتور آمبولانس به مرز مهران و سایر مبادی ورودی زائرین در شهرهای در مسیر اعزام شده است.

وی ادامه داد: امسال با توجه به اینکه در فصل گرما هستیم، بحث گرمازدگی و بیماری‌های انتقال دهنده از آب و غذا آلوده و مواردی از بیماری کرونا را داریم.

رئیس مرکز اورژانس ایلام عنوان کرد: لذا کار ما امسال بسیار سخت است اما با تمام توان در خدمت زائرین هستیم.

وی گفت: در سه روز گذشته حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر فقط زائر گرمازده را داشتیم که خدمات لازم به این افراد ارائه شده است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...