حضور 300 نیروی درمانی برای ارائه خدمات به زائران اربعین در مهران

دسته‌بندی: ایلام
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۲۳, چهارشنبه ساعت ۱۰:۱۹۰ رأیبدون امتیاز
حضور 300 نیروی درمانی برای ارائه خدمات به زائران اربعین در مهران

ایلام-مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام از حضور ۳۰۰ نیروی درمانی برای ارائه خدمات به زائران اربعین در مهران خبر داد.

مهریار سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پایگاه درمانی اربعین مدیریت درمان تامین اجتماعی ایلام با مشارکت بسیج جامعه پزشکی سپاه ایلام از هفدهم شهریور شروع به کار کرده و تا اول مهرماه به خدمات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، تزریقات، سرم تراپی برای زوار می‌پردازند.

وی افزود: در مجموع بیش از ۳۰۰ نفر از همکاران سازمان تامین اجتماعی اعم از ۱۴ استان معین در شیفت‌های ۲۴ ساعته در این دوره به زائران خدمات رسانی می‌کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام ادامه داد: در پنج روز گذشته یک هزار و ۸۵۱ مورد ویزیت پزشک عمومی، ۸۶ مورد ویزیت دندانپزشکی، ۱۱۵ مورد آزمایشگاه، یک هزار و ۳۸۵ مورد داروخانه، ۱۰۵ مورد فیزیوتراپی به زائران خدمات ارائه شده است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...