خودکفایی در محصولات زراعی را دنبال می کنیم

دسته‌بندی: گلستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۲۳, چهارشنبه ساعت ۱۵:۵۰۰ رأیبدون امتیاز
خودکفایی در محصولات زراعی را دنبال می کنیم

گرگان- مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان گفت: تولید از ارکان اصلی پیشرفت و استقلال کشور بوده و خودکفایی در محصولات زراعی را دنبال می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید ساسان احمدی بعدازظهر چهارشنبه در گردهمایی جهش تولید در دیمزارها و محصولات پاییزه اظهار کرد: فاز آزمایشی جهش تولید در حوزه دیمزار در سال ۹۹ آغاز شد و از دغدغه‌های مهم رهبر معظم انقلاب و مسئولان دلسوز کشور است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گلستان افزود: تولید از ارکان اصلی استقلال و پیشرفت کشور بوده و تا امروز تلاش‌های خوبی در این حوزه داشتیم.

احمدی اضافه کرد: جنگ روسیه و اوکراین یکی از موثرترین و سخت‌ترین کارزار برای تولید گندم بود و قیمت گندم را تا ۵۳ درصد در جهان افزایش داد.

وی گفت: جهش تولید در سطح دیمزار می‌تواند سرنوشت کشور را در میزان تولید تغییر دهد.

مدیر کل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گلستان گفت: با تمام توان آماده همکاری با جهاد کشاورزی هستیم تا بتواند جهش خوبی در عرصه تولید کالاهای اساسی داشته باشد.

احمدی بیان کرد: با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام، طرح جهش کشت در دیمزارها در گلستان سال اول در هشت شهرستان با سطح زراعی ۲۰ هزار هکتار، سال دوم ۹ شهرستان با سطح زراعی ۷۰ هزار هکتار و امسال در ۱۵ شهرستان با سطح زراعی ۲۱۰ هزار هکتار در دست اجرا است.

وی تهیه کود و بذر مورد نیاز کشاورزان و مشارکت در بیمه محصولات کشاورزی را از اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در کمک به جهش رشد محصولات کشاورزی استان دانست و افزود: این فعالیت‌ها در راستای کمک به تولید بیشتر و با همکاری جهاد کشاورزی گلستان انجام شده است.

احمدی با بیان اینکه ستاد همکاری خوبی در اهدا وام‌های چهار درصدی به کشاورزان داشت، افزود: به کار گیری فارغ التحصیلان بیکار به صورت پاره وقت در کشاورزی از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام بود که باعث افزایش نظارت‌ها، بهبود آموزش و استفاده از ذهن پویای فارغ فارغ لتحصیلان در حوزه کشاورزی شد.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...