به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عادل ساری شامگاه پنجشنبه در گفتوگویی رسانهای با اشاره به اینکه در راستای ستاد اربعین کمیتههایی تشکیل شده بیان کرد: این کمیتهها برای هم افزایی با کمیتههای اربعین ستاد عتبات عالیات شکل گرفته که شامل کمیته اسکان، کمیته تغذیه، کمیته بهداشت، کمیته فرهنگی و کمیته رسانهای است.
معاون هماهنگ کننده سپاه خوزستان اظهار کرد: بیش از یک هزار موکب در مسیر چذابه و شلمچه وجود دارد که بیشتر شناسنامه دار هستند.
وی افزود: جامعه پزشکی، معاونت سلامت و دفاع زیستی دو درمانگاه در مرزهای شلمچه و چذابه با امکانات کامل حضور پزشک، دارو، تخت و به ویژه بخش گرما زدگی دایر کردهاند. همچنین راه اندازی بیمارستان صحرایی شهید بقایی در مرز شلمچه از دیگر اقدامات این بخش است.
معاون هماهنگ کننده سپاه خوزستان گفت: با فرماندهها ناحیه دشت آزادگان و خرمشهر هماهنگیهای لازم صورت گرفته و به منظور پشتیبانی و سهولت کار زوار کاملاً از ستاد اربعین پشتیبانی میکنند؛ روزانه چهار شیفت و هر شیفت ۲۰ نیرو بسیجی، سرباز و پاسدار در اختیار آنها قرار میدهیم که در بخش توزیع یخ، توزیع غذا، توزیع نان همکاری میکنند و کمیتهها ۲۴ ساعته در پایانهها مشغول به خدمت رسانی هستند.
وی اظهار کرد: برای استقرار دستگاههای اتوبوس برای جابهجایی زوار با استانهای دیگر هماهنگی صورت گرفته و اکنون ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جوان سیر ایثار در مرزهای خوزستان مستقر هستند که تعدادی از آنها برای جابهجایی زوار در مرز عراق فرستاده شدند.
وی افزود: با همه امکاناتی که در اختیار داریم از جمله جرثقیل، ۱۱ تریلی لبه دار، ۶ کامیون کانکس دار و… را به کار گرفته و خدمت رسان زوار هستیم.
معاون هماهنگ کننده سپاه خوزستان گفت: با پایگاه بسیج، حوزه مقاومت و مساجد فعال هماهنگی لازم در خصوص بازگشت زائران و اختصاص اسکان و پذیرایی در چند وعده صورت گرفته است.
سرهنگ ساری با اشاره به مسائل امنیتی بیان کرد: تیمهای اطلاعاتی در مسیر زائرین مستقر هستند و همه چیز را رصد میکنند، همچنین دو تیم چک و خنثی در دو مرز چذابه و شلمچه مستقر هستند، دو گردان عملیاتی نیز در منطقه حضور دارند.
وی تصریح کرد: تأمین امنیت پشتیانی هوایی فراهم شده و هماهنگیهای لازم با نیروی زمینی و قرارگاه کربلا صورت گرفته تا در بحث پشتیبانی هوایی کارهای مد نظر را انجام دهند و در صورت لزوم نیز پست کنترلی را راه اندازی خواهیم کرد.
معاون هماهنگ کننده سپاه خوزستان با اشاره به اینکه بیشترین هدف برپایی موکب ها بحث فرهنگی است، اضافه کرد: کادر فرهنگی ۲۴ ساعته در موکب ها مستقر هستند که علاوه بر برنامههای مد نظر نیز پخش کلیپ، مستند و ایستگاههای فرهنگی، طراحی و چاپ بنر در مسیر اهواز - حمیدیه - سوسنگرد - مرز چذابه را انجام میدهند.
معاون هماهنگ کننده سپاه خوزستان خبر داد: اعلام کردهایم که موکب ها تا یک هفته بعد از اربعین و بازگشت آخرین زوار برپا و در حال خدمت رسانی باشند.