آسمان گلستان در اربعین حسینی صاف و آفتابی است

دسته‌بندی: گلستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۲۵, جمعه ساعت ۲۳:۵۸۰ رأیبدون امتیاز
آسمان گلستان در اربعین حسینی صاف و آفتابی است

گرگان- مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به خروج سامانه ناپایدار جوی از شرق استان، گفت: آسمان گلستان در روز اربعین حسینی صاف و آفتابی است.

نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با عبور امواج سامانه ناپایدار روند افزایشی دما از روز جمعه آغاز شده و از فردا (شنبه) آسمان گلستان صاف و آفتابی خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: آسمان گلستان هم اکنون صاف تا نیمه ابری و آرام و بدون پدیده خاص جوی است.

داداشی افزود: براساس الگوهای پیش بینی هواشناسی تا اواسط هفته آسمان استان صاف و آرام خواهد بود و از سه شنبه افزایش ابر همراه با بارش خفیف پراکنده و وزش باد در نواحی شرقی استان پیش بینی می‌شود.

گفتنی است، ۱۵۶ ایستگاه و سامانه هواشناسی از انواع مختلف شامل سینوپتیک، اقلیم شناسی، باران‌سنجی، جاده‌ای، جو بالا، باران سنجی خودکار و پایش گرد و غبار در استان گلستان فعال است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...