ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی کرمانشاه به 102 هزار تن افزایش یافت


ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی کرمانشاه به 102 هزار تن افزایش یافت

کرمانشاه- مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش ظرفیت صنایع تبدیلی کرمانشاه، گفت: ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی کرمانشاه به ۱۰۲ هزار تن افزایش یافت.

سعید کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای افزایش ظرفیت صنایع تبدیلی استان کرمانشاه، اظهار کرد: بر اساس این برنامه‌ریزی‌ها از سوی وزارت جهاد کشاورزی مقرر شده که در سال جاری به میزان ۹۵ هزار تن افزایش ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی استان کرمانشاه انجام گیرد که تاکنون ۱۰۲ هزار و ۴۱۸ تن افزایش ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی انجام شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۴۱۷ واحد صنایع تبدیلی فعال با ظرفیت تولیدی و فرآوری ۵.۵ میلیون تن در استان کرمانشاه موجود است که از این تعداد واحد فعالیت ۲۶۸ واحد زیر نظر سازمان جهاد کشاورزی و مابقی زیر نظر صنعت، معدن و تجارت فعالیت دارند.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان ظرفیت ۲.۶ میلیون تنی واحدهای صنعتی فعال زیر نظر جهاد کشاورزی، تصریح کرد: صنایع تبدیلی در زیر مجموعه خود به فعالیت در چهار حوزه شامل فرآوری محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی مشغول است‌.

کریمی خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه به دلیل فعالیت بیشتر در بخش تولیدات و فرآوری‌های زراعی وضعیت و موقعیت بهتری نسبت به سایر حوزه داشته اما با این حال استان کرمانشاه با وجود ساحلی نبودن هر ساله در تولید محصولات شیلاتی بین استان‌های غیر ساحلی در جایگاه اول یا دوم قرار دارد.

کریمی پیش بینی اضافه شدن ۱۵۰ هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی را یادآور شد و بیان کرد: اضافه شدن این ظرفیت به بخش کشاورزی استان کرمانشاه تا پایان سال جاری پیش‌بینی شده که در مجموع ظرفیت این بخش از صنایع تبدیلی استان به ۲۵۰ هزار تن ارتقا کند.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تاکید کرد: واحدهای جدید افزوده شده به صنایع تبدیلی استان کرمانشاه در حوزه سردخانه‌ای بوده اما از ابتدای سال جاری تاکنون یک واحد فرآوری خوراک دام، یک واحد فرآوری و بسته بندی خرما و یک واحد بسته‌بندی خشکبار راه‌اندازی شده است.

کریمی با اشاره به راه‌اندازی کشتارگاه دام در منطقه ماهیدشت، گفت: این کشتارگاه پس از ۱۲ سال تعطیلی طی ۲ سال گذشته وارد فاز اول راه‌اندازی شد و امسال نیز با تلاش بسیار به منظور راه‌اندازی جدی و رسمی‌تر با صدور مجوز صنایع تبدیلی و دامپزشکی وارد فاز دوم شده است.

وی به راه‌اندازی واحدهای ذخیره‌سازی و بسته‌بندی در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: با توجه به تولیدات پنج هزار تنی استان کرمانشاه هم‌اکنون واحدهای ذخیره‌سازی و بسته‌بندی ۲۰۰ هزار تن بیشتر از تولیدات کل استان توانایی نگهداری و بسته‌بندی دارند اما باز هم انتظار می‌روند که سرمایه‌گذاران بیشتری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی همکاری داشته باشند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق