به گزارش خبرنگار مهر، علی آقامحمدی عصر پنجشنبه در جلسه محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار مازندران با اشارهبه اینکه ۹۱۷ هزار نفر از دانش آموزان بازمانده از تحصیل در کشور وجود دارند، افزود: طرحی به عنوان جهاد عدالت آموزشی تهیه شد تا بتوانیم افراد بازمانده از تحصیل تحت پوشش قرار گیرند.
وی با اظهار اینکه با شروع کار دولت ۶۵ درصد مردم فاقد بیمه بودند، افزود: طبق تفاهمنامه با بیمه سلامت قرار شد تا شب عید تهران و تا خردادماه سال آینده همه افراد فاقد بیمه در مناطق کشور تحت پوشش قرار گیرند.
وی افزود: با اجرای طرح تاکنون شش میلیون نفر در کشور بیمه شدند و باید برای اجرای طرح بیمه میز خدمت را در محلات راه اندازی کنیم و پس از آن افراد تحت پوشش پزشک خانواده قرار گرفتند.
آقامحمدی درباره پوشش بیماران صعب العلاج گفت: پنج هزار میلیارد تومان به بیمه سلامت تخصیص داده شد تا داروهای بیماران مشمول حمایت قرار گیرند و مردم باید از مزایای این طرح مطلع شوند.
رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور با ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق کم برخوردار را از جمله طرحها بیان کرد و گفت: در بخش غربالگری اساسی و اسکلت نیز طرحهای در دست اقدام است.
وی طراحی فوتبال خیابانی براساس استانداردهای جهانی را از دیگر طرحها برشمرد و گفت: این طرح سال قبل در ۱۰۰ محله برگزار شد و امسال در تمامی محلات کشور برگزار و قهرمان محلات معرفی میشود.
آقامحمدی گفت: همچنین برای بانوان نیز ورزش وسطی در محلات طراحی شد و برای برنامههای مذهبی نیز مقرر است در هرکوچه یک جلسه قرآن سیار داشته باشیم و آستان قدس رضوی نسبت به تهیه قران، پرچم و رحل اقدام میکند.
وی شکل گیری کانونهای محله را ضروری دانست و گفت: برای اربعین امسال ۱۰ هزار نفر از محرومان به سفر عتبات عالیات اعزام شدند که این میزان در سال آینده به ۱۰۰ هزار نفر خواهد رسید و قرار است در سال آینده اقدام به برپایی موکب در مسیر سفر اربعین خواهد شد.
وی خواستار رونق بخشی جشنهای مذهبی و تخصصی در محلات شد و آموزش شهرداران را امری مهم دانست و گفت: با سازمان مدیریت صنعتی تفاهمنامه منعقد کردیم تا سه دوره در تهران برگزار شود و مدیریت ریسک، نرم افزارها و مکاتبات اداری از جمله آن است.
آقامحمدی از اجرای طرح شهرداران کوچه در محلات خبر داد و گفت: ۱۲۰ هزار شهردار کوچه انتخاب و معرفی میشوند.