5 شهرستان گلستان در وضعیت آبی کرونا/ 107 بیمار بستری هستند

دسته‌بندی: گلستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مهر ۱۰, یکشنبه ساعت ۱۲:۱۰۰ رأیبدون امتیاز
5 شهرستان گلستان در وضعیت آبی کرونا/ 107 بیمار بستری هستند

گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به وضعیت آبی کرونایی در پنج شهرستان استان، گفت: هم اکنون ۱۰۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گلستان بستری هستند.

سعید گلفیروزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در حال حاضر ۱۰۷ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی گلستان بستری بوده که از این تعداد ۳۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان و ۱۱ نفر هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه تاکنون در مجموع، نزدیک به سه میلیون و ۴۵۰ هزار دوز واکسن در استان تزریق شده است، گفت: ۹۸ درصد از واجدان شرایط نوبت اول، ۸۶ درصد نوبت دوم و ۴۲ درصد هم نوبت سوم را تزریق کرده‌اند.

وی بیان کرد: در حال حاضر شهرستان‌های گرگان، گنبدکاووس، رامیان، آق قلا و کلاله در وضعیت آبی کرونایی درآمده و شرایط سایر شهرستان‌ها همچنان زرد است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...