مراسم خروج خودروهای سمند و پژو ۴۰۵ از خط تولید ایران خودرو + فیلم


مراسم خروج خودروهای سمند و پژو 405 از خط تولید ایران خودرو + فیلم

امروز طی مراسمی در شرکت ایران خودرو تبریز که با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و جمعی از مدیران این شرکت و اصحاب رسانه برگزار گردید، این...

امروز طی مراسمی در شرکت ایران خودرو تبریز که با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و جمعی از مدیران این شرکت و اصحاب رسانه برگزار گردید، این مجموعه از خروج آخرین خودروهای سمند و پژو ۴۰۵ از خط تولید ایران خودرو خبر دارد و تولید این دو مدل بعد از سالیان دراز متوقف شد.

مهدی خطیبی مدیرعامل ایران خودرو در حاشیه مراسم توقف تولید خودروهای سمند و ۴۰۵ از خط تولید عنوان کرد که مشکلاتی مانند قطعات الکترونیکی هیچ‌گاه مانع خط تولید این شرکت نشد و صنعت خودرو به تیراژ متکی است و برای برطرف کردن موانع تولید تیراژی باید گلوگاه‌ها را شناسایی کرد.

مدیرعامل ایران خودرو در ادامه افزود که در حال حاضر از بحران‌ها عبور کرده اما تا رسیدن به اوج راه داریم و این حرکت را به سوی مسیر ترقی ادامه خواهیم داد.

خطیبی خاطر نشان کرده که تا پایان سال ۱۴۰۱ برنامه برای تولید و عرضه ۷۵۰ هزار خودروی کامل در گروه های سبک و سنگین داریم.

مهدی خطیبی ضمن اشاره به اجرایی شدن هشت محور دستورات ریاست محترم جمهور به صنعت خودرو در ایران خودرو ادامه داد که تولید ایران خودرو با افزایش ۵۰ درصدی روبرو شده است و مواردی همچون ورود به حوزه خودروهای برقی، خالی شدن پارکینگ ها از خودروهای ناقص و خروج خودروهای قدیمی از خط تولید همگی در این مدت تحقق پیدا کرده است.

او در خصوص فعالیت‌های ایران خودرو در حوزه صادرات افزود در این خصوص نیز اقدامات قابل توجهی و مهمی انجام شده است از جمله صادرات سدان تارا و کشنده آتامان به روسیه و صادرات خانواده دنا به کشور ونزوئلا می‌توان اشاره کرد.

مدیرعامل ایران خودرو در ادامه گفت: عرضه خودرو در بورس کالا موجب کاهش قیمت ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار آزاد شده است و اگر موضوع قیمت برای تمامی خودروهایی مانند کراس اوور هایما اس ۵ رفع شود، شرایط لیزینگی را می توان برای دیگر محصولات ارائه نمود.

مهدی خطیبی با اشاره به خروج سمند و پژو ۴۰۵ از خط تولید، خودروی سمند تبلور صنعت ملی دانست و افزود، خودروهای ریرا و TF۲۱ نیز که ادامه دهنده راه سمند برای شکوفایی صنعتی کشور خواهند بود و به زودی با شروع مراحل تست‌های ایمنی، به زودی این دو محصول را نیز به صورت رسمی به بازار معرفی و ارائه خواهند شد.

ویدیو مراسم خروج خودروهای سمند و پژو ۴۰۵ از خط تولید ایران خودرو





بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نمای ۳۶۰ درجه داخل اکستریم VX را ببینید