به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام روح الله بیدرام ظهر دوشنبه در همایش یاوران وقف که به منظور تکریم و تجلیل از اصحاب وقف در آستان مقدس حضرت زینب (س) برگزار شد، ضمن قدردانی از همکاری همه واقفان با اوقاف و امور خیریه اصفهان اظهار داشت: ما واقفانی را در این شهر داریم که نه تنها خود واقف هستند، بلکه پیگیر امور دیگر موقوفات نیز بوده و همواره بدون هیچ چشمداشتی همکار و همراه ما بودهاند.
وی با اشاره به وجود ۱۴۳ بقعه متبرکه در سطح شهرستان اصفهان ابراز داشت: این بقاع مامن و ملجا بی پناهان بوده و همواره مردمانی از دور و نزدیک و حتی از خارج از کشور در این بقاع متبرکه سکنی گزیدهاند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اصفهان ادامه داد: بارها و بارها زائرانی را از دیگر کشورها داشتهایم که به آستان مقدس حضرت زینب (س) پناه آوردهاند.
وی با اشاره به جایگاه اجتماعی و فرهنگی بقاع متبرکه در محلات ابراز داشت: این اماکن ظرفیتهای بالایی برای فرهنگسازی و کاهش آسیبهای اجتماعی دارد و مسئولان فرهنگی نباید از این ظرفیت غافل شوند.
حجت الاسلام بیدرام با اشاره به اینکه بقاع متبرکه برای کاهش آسیبهای اجتماعی نقش بسزایی دارند، گفت: در شرایط فعلی نیز با توجه به برخی از رفتارهای ناهنچار در جامعه بقاع متبرکه ظرفیت برگزاری برنامههای روشنگری و بصیرت افزایی را دارند و باید به این امر توجه ویژه صورت گیرد.
وی گفت: باید با برگزاری برنامههای فرهنگی و اجتماعی در بقاع متبرکه شرایط روز جامعه را تبیین کرده و نقاط کور ذهن شهروندان را باز کنند.
آستان مقدس حضرت زینب تا ۲ سال آینده قطب زیارتی کشور میشود
همچنین، حجت الاسلام محسن صادق زاده، مدیر آستان حضرت زینب (س) ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) با اشاره به فعالیتهای عمرانی در آستان مقدس حضرت زینب (س) اظهار داشت: بقعه قبلی آستان حدود ۱.۵ هکتار زیربنا داشت که ساختمان آن مقداری هم خطرناک بود.
وی افزود: با ورود امین آستان آقای دیانی از سال ۱۳۹۰ طرحهای توسعهای در دستور کار قرار گرفت و به مدت ۵ سال مطالعات این طرحها انجام شد و این طرحها در قالب ۲۰ جلد کتاب به چاپ رسید.
مدیر آستان مقدس حضرت زینب (س) اصفهان با بیان اینکه با تعریف طرحهای توسعهای مساحت زیربنایی آستان حضرت زینب (س) به چهار هکتار رسید، ادامه داد: بر اساس پیش بینی صورت گرفته بنای این مجموعه به ۸۰ هزار متر مربع رسید.
وی با بیان اینکه صحنها، رواقها و شبستانهای زیرزمینی تا سال ۱۴۰۳ به بهره برداری میرسد، ادامه داد: سعی ما بر این است که تا دو سال آینده آستان مقدس حضرت زینب به قطب زیارتی کشور تبدیل شود.