سهم امیدیه از اعتبارات حق آلایندگی نیاز به بازنگری دارد

دسته‌بندی: خوزستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مهر ۱۱, دوشنبه ساعت ۲۲:۴۳۰ رأیبدون امتیاز
سهم امیدیه از اعتبارات حق آلایندگی نیاز به بازنگری دارد

امیدیه- فرماندار امیدیه گفت: از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان خواسته شده تا در تخصیص اعتبارات از محل عوارض حق آلایندگی و ارزش افزوده به شهرستان امیدیه بازنگری صورت گیرد.

جعفر سلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بازنگری در نحوه تخصیص منابع مالی مربوط به عوارض حق آلایندگی و ارزش افزوده به امیدیه قطعاً باعث تکمیل بخش قابل توجهی از پروژه‌های عمرانی این شهرستان می‌شود.

فرماندار امیدیه ادامه داد: بروز رسانی شاخص‌های تعیین کننده در تخصیص این منابع مالی باعث افزایش سهم شهرستان امیدیه و تأمین اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های اولویت دار خواهد شد.

وی گفت: محور امیدیه به سرانجام، بیمارستان امام رضا (ع)، مسکن مهر، شبکه فاضلاب امیدیه و تعدادی از پروژه‌های عمرانی شهرداری امیدیه از جمله طرح‌های نیمه تمام اولویت دار این شهرستان هستند.

فرماندار امیدیه یادآور شد: تکمیل و بهره برداری از این پروژه‌ها از مطالبات شهروندان امیدیه محسوب می‌شود.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...