81 هزار بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی ایلام انجام شد

دسته‌بندی: ایلامتاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مهر ۱۶, شنبه ساعت ۱۳:۳۵
81 هزار بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی ایلام انجام شد

ایلام-مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: از ابتدای مهرماه سال گذشته تا پایان شهریورماه سالجاری ۸۱ هزار ۷۳۸ بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، یونس احمدی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این مدت (مهرماه ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ماه سالجاری) ۳۴۹ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند که از این تعداد ۳۳ واحد پلمب شده است.

وی افزود: همچنین در این مدت ۲۸ هزار و ۹۹ کیلوگرم فرآورده‌های فاسد ضبط و معدوم و ۵۹ هزار و ۱۱۵ راس دام‌های سبک و سنگین در کشتارگاه‌های سطح استان کشتار شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: از ابتدای مهرماه سال گذشته تا پایان شهریورماه سالجاری تعداد ۸۱ هزار ۷۳۸ بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان انجام شده است.

احمدی در پایان موارد غیر بهداشتی مشاهده شده توسط بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی ایلام را ۲ هزار و ۳۵ واحد عنوان کرد.

نقش نیروی انتظامی در برگزاری باشکوه مراسم اربعین بی بدیل بوداربعین فرصت بزرگی برای تقویت اقتصاد استان ایلام است