مطالبات دیرینه اهالی جزیره خارگ محقق شود

دسته‌بندی: بوشهر
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مهر ۱۶, شنبه ساعت ۱۹:۵۱۰ رأیبدون امتیاز
مطالبات دیرینه اهالی جزیره خارگ محقق شود

بوشهر- نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار می‌رود با تلاش مسئولان، مطالبات دیرینه اهالی جزیره خارگ محقق شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم جمیری عصر شنبه در حاشیه بازدید وزیر نیرو از خارگ اظهار داشت: خدمت به مردم توسط مسؤلین انجام وظیفه دینی و کمک به ارتقا نظام اسلامی است.

وی افزود: مردمان صبور جزیره خارگ دین خود در هشت سال دفاع مقدس به نظام مقدس اسلامی ایران ادا کرده‌اند و نگذاشتند لحظه‌ای صادرات نفت از این جزیره قطع شود.

نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ تصریح کرد: استقرار آبفا خواسته به حق و بجای اهالی صبور خارگ است که بعد از سال‌ها باید به این خواسته جامعه عمل پوشانده شود.

جمیری خاطر نشان کرد: در زمینه برق پایدار حزیره خارگ این جزیره نیازمند به آینده نگری در زمینه تأمین نیروگاه است.

وزیر نیرو در ادامه برنامه‌های خود در استان بوشهر از جزیره خارگ بازدید کرد و مسائل و مشکلات این جزیره را مورد بررسی قرار داد.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...